מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבקש בבקשה עזרה בקשר למיפוי קרניתאלכס31/05/2010
שלום קוראים לי אלכס ויש לי כמה שאלות
כשהתגייסתי שמתי לב במטווחים שבעין ימין אני קצת פחות עם הזמן לאחר השחרור שנתיים וחצי ירדה לי הראיה בעין ימים מ -0.25 ל-1.5 ביקרתי עצ רופא עיניים ששלח אותו למיפוי קרנית כי הוא אמר שיש כנראה קמירות בקרנית קיבלתי תשובה מהבדיקה:
עין ימין-בסקלה אבסולוטית ניתן לראות קמירות ממוצעת מקסימלית של הקרנית 41.34 D אסטיגמציה: 0.05D
עין שמאל-כנ"ל 40.48D אסטיגמציה: 1.12 D
הערות: "בשתי עיניים קמירות מקסימלית של הקרנית נמוכה מן הרגיל
בשתי עיניים קיים בלט קל תחתון יתכן עקב שינויים מעשדות מגע? או דמעת?
עקב קמירות נמוכה מאוד,לא מתאים למחלה קטטית"
עכשיו אני רוצה רק להבין זה אומר כשנראה אין מחלה קטטית אבל אני מרגיש שהראייה יורת עכשיו גם בעין שמאל וזה משהו מורגש מה עוד יכולה להיות הסיבה שהקמירות עולה אם זה לא מחלה ואם אפשר לטפל בכך?
אני ממש מקווה שתוכל לעזור לי מחכה לתשובה, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלכס
ד``ר יורם שוחט01/06/2010על פי פענוח הבדיקה מיפוי הקרניות נראה תקין (אין אפשרות לחוות דעה על מיפוי מבלי לראות את המפות עצמן).
על פי הבדיקה הקמירות לא עולה.
קרוב לודאי שמדובר פשוט בצורך להחליף משקפיים. חזור לרופא שלך לבדיקה והמלצה על משקפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?