מספר חדש במשקפיים ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר חדש במשקפיים ...
    ליאת
    28/06/2010

לפני כחודשיים, ולאחר שהבת שלי ריסקה את המשקפיים הקיימות שלי :~) הכנתי משקפיים חדשים באופטיקה פרטית (מציינת כי תמיד קניתי באופטיקנה ונבדקתי שם תמיד).
    בחנות דקו אותי ונאמר לי שעלה לי המספר מ-1 ורבע ל-1.75 אבל ירד הצילינדר, כלומר, שיפור כלשהו בראיה.
    אספתי את המשקפיים לאחר כשבוע
    מאז היו לי מספר פעמים כאבי ראש, וכבר פעמיים מאז דלקת בעין שהדביקה תמיד גם את השניה, עד לרמת צורך בטיפול במשחה וטיפות עיניים מיוחדות.
    האם יש מצב שפשוט בדקו אותי לא נכון, והמספר שגוי/צילינדר שגוי (היה לי ממש קטן בכל מקרה), וזה גורם לתופעות שציינתי?
    בכל מקרה, בכוונתי ללכת למקום אחר לעשות בדיקה נוספת, סהכ במשקפיים האחרונות שלי, הרגשתי שאני רואה מעולה וכמובן לא היו כאבי ראש ודלקות.
    תודה מראש על התשובה.
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר חדש במשקפיים ...

הוספת תגובה

• מ ד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    28/06/2010

כאבי ראש ממשקפיים נובעים ממשקפיים עם מספר או צילינדר לא נכון. דלקת עיניים לא גורמת כאבי ראש. אך ייתכן גם כאבי ראש ממקור אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתי היא גם ...

ליאת
    29/06/2010

תודה על התשובה, השאלה היא האם כתוצאה ממספר או צילינדר לא נכון, יכולות גם להיווצר דלקות העיניים שהופיעו לי? או שזה כנראה ממקור אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה... תודה

ליאת
    01/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    01/07/2010

אין קשר בין מספר בעיניים לדלקות עיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו