היפרופיה/פזילה סמויה/אקסו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפרופיה/פזילה סמויה/אקסו
    הילה
    05/07/2010

שלום רב
    הנני רוצה להתיעץ איתך בנוגע לבעית עינים שסובלת ממנה שכשנה וחצי.
    אני בת 23 ובשנה וחצי האחרונה התלונתי על כאבים בעינים
    לאחר בדיקות רבות מאוד במגוון האופטימטריסטים הגעתי למישהי שאבחנה כי יש לי חוסר איזון בין שתי העינים מצב המביא לכך שעין ימין בעלת מספר מינימלי(+0.75) ושמאל (+2.50)
    גם בבידקה עם מכונה רפקטומטר וגם בבדיקה עם מכשירים נוספים-למשל בלאנס בין שתי העינים הגעתי תמיד לאותם המספרים.הבעיה שאתופעות שאני מרגישה לא מעידות על המספרים הללו
    דווקא לכן נבדקו עוד משפר דברים ומלבד זאת התגלה כי יש לי קושי ביכולת לכנס את העינים לפוקוס של קריאה מקרוב
    אין הדבר אומר שאני לא רואה טוב,רואה מצויין בזכות ה+ והיכולת לאקומודציה הרבה בגילי.
    לא התרגלתי למשקפים מכיון והתוספת של הפלוסים עשו לי עוד יותר גרוע ביכולת לכנס את העינים מקרוב
    נמסר לי כדי לא להתחיל עם פריזמות כבר בגילי כדאי ללכת לכיון תרגילי העינים דבר היכול לשפר הרבה. אני עובדת בתחום האופטומטריה עוזרת לשני אופטימטריסטים,רציתי לשמוע את עצתכם בנושא התרגילים,תוך כמה זמן רואים שיפור,,אני מתחילה ללמוד בקרוב ומאוד מודאגת מהנושא מכיון שזה לא משהו שהולך ונהיה קל יותר אלא כאבים יומיומיים שלא עוזבים והרגשה של יובש(מלבד יובש בעין) כתוצאה מהמאמץ,וקושי ביוכולת של שתי העינים לראות את אותו הדבר בגלל ההבדל.
    מלבד זאת בבידקה נראה כי עין ימין בכינוס בורחת מעט לצד.

אשמח לשמוע
    ואם תרגילים ניתנים גם דרך הקופות חולים
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מ ד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    06/07/2010

לבקש הפנייה להערכה אורטופטית מרופא עיניים בקופה אליה את שייכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו