ראייה והנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראייה והנקה
    אירית
    22/07/2010

שלום,

אני ארבעה וחצי חודשים אחרי לידת תאומים - ניתוח קיסרי . בת 27, בריאה בד"כ.

מתקופת הצבא היה לי מספר ממש ממש קטן - רבע בקושי וצילינדר, אבל לא הרכבתי אותם.

בחודשים האחרונים - עוד מתקופת ההריון אני מרגישה שהמספר גדל. שהלכתי במרחקים היה לי קושי לראות תמונה ממוקדת, רואה מצוין בגדול, אבל ששמתי משקפיים הרגשתי בהבדל..

ומאז הלידה עוד יותר, עד כדי כך שיש לי לעיתים כאבי ראש וסחרחורת ואני מניחה שזה לעיתים מזה.

אני מניקה תאומים הנקה מלאה. הלכתי לחדש משקפיים לא מזמן ואכן יש לי 4\3 וחצי. האופטימטריסטיט אמרה לי שזה משתנה בגלל ההנקה...? ויש סיכוי שאראה טוב יותר אחרי.

כיום אני מרכיבה משקפיים רק בטלוויזיה ובנהיגה.

האם יש צורך ביותר?

האם באמת יש קשר להנקה ולעליית המספר?

האם במספרים כאלה אני יכולה לעשות עדשות?

אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראייה והנקה

הוספת תגובה

• לאירית

ד``ר יורם שוחט
    22/07/2010

אצל אחוז קטן מהנשים משתנה המספר בהריון עקב השנויים ההורמונליים. אצל חלקן ירד המספר חזרה עם חזרת האיזון ההורמונלי למצב שהיה לפני הניתוח (כאשר מתחדש המחזור).

המספר שלך קטן מאד, וכפי שאת מעידה את זקוקה למשקפיים רק בנהיגה ובצפיה בטלביזיה. מכיון שרוב הזמן את מסתדרת היטב ללא משקפיים, עדיף כך. במקרים מסוימים הרכבת משקפיים יכולה לגרום לעליה במספר, ובמצב כשלך עדיף להמנע מהרכבתם כאשר אין צורך. לכן גם רצוי לדעתי להמנע מעדשות מגע, שהרי לא תרכיבי אותן רק במצבים כגון נהיגה, אלא תקופות ארוכות יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו