ניתוח לייזר לאישונים גדולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לייזר לאישונים גדולים
    אוריאל
    26/07/2010

עברתי בדיקת התאמה לניתוח לייזר ונמצא שהאישונים שלי בקוטר גדול מהממוצע (8.9).
    הרופא הסביר לי שזה כנראה יגרום להילות סביב אורות בלילה-תופעה שאני חושב שיש לי כבר עכשיו בצורה זו או אחרת. בכל מקרה, אני בן 18.5, לקראת צבא (עוד שנה) ואשמח לדעת את האפשרויות שלי.
    הבנתי שאם אני עושה את הניתוח למרות האישונים הגדולים הפרופיל שלי יורד ל64 בגלל בעיות בראיית לילה. ובכל מקרה, בגלל שעלה לי המספר מעל ל6 בשנתיים האחרונות (בחצי מספר) הפרופיל יירד ל82.
    רציתי לדעת האם התופעה של ההילות לאחר הניתוח היא תמידית או חולפת עם הזמן וכן האם ללא הניתוח עם הזמן האישונים קטנים לגודל נורמלי.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחכה לתגובה...תודה!

אוריאל
    28/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    28/07/2010

מנתחים גם באישוניםבגודל 9 ממ לא הוכח שגודל האישונים הסיבה להילות בלילה כי אם איכות טיפול הלייזר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו