ראיה מטושטשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראיה מטושטשת
    אולגה
    09/08/2010

שלום,
    אני בת 25 ולא רואה למרחק.
    משום מה בזמן אחרון הראיה שלי הידרדרה, הייתי אצל רופא עיניים, אמר שיש לי צילינדר קטן 0.5, הלכתי לעשות משקפיים אכן הבחינו בצילינדר 0.5, נתנו לי עדשות מגע רכות עין ימין 2 ועין שמאל 1.75. במשקפיים עשו בעין ימין 2 עם צילינדר 0.5 ובעין שמאל 1.75 גם צילינדר 0.5 כדי לאזן את הטשטוש הקל שיש לי.
    ראיתי מצוין גם בלילה, אבל משום מה בזמן אחרון הכל מטושטש אצלי, פעם אני רואה טוב ופעם אחרת אני לא רואה טוב. בבוקר קמה עם ראיה מצוינת ולמשך זמן היא מדרדרת, לא משנה או שזה עם משקפיים או שזה עם עדשות. כמובן שמול המחשב הראיה עוד יותר גרועה. גם כשמנסה לקרוא משהו האותיות אצלי הן לא לגמרי ברורות, קצת מטושטשות, מה שמקשה עליי בלימודים.
    ממה זה יכול לנבוע? אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני מרגישה כמו עיוורת לפעמים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראיה מטושטשת

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    09/08/2010

ייתכן יובש בעיניים. צריך בדיקה מקיפה לפיתרון לבעייה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

אולגה
    09/08/2010

אני אלך לרופא עיניים לבדיקה
    מקווה שזאת באמת הבעיה ולא בעיה אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו