מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעייה בקריאהשם(אייל)04/09/2010
שלום ,
בחמש שנים האחרונות אני מרכיב משקפיים עקב קוצר ראייה לרחוק ,
לאחרונה , עם קבלת משקפיים חדשות עם מספר גבוה יותר , אני מתקשה בלקרוא מקרוב.
יש לציין שאף פעם לא הייתה לי בעייה לקרוא (בעיקר ממסך מחשב) , הבעייה מתעוררת רק שאני מרכיב את המשקפיים החדשות.
יש לי חבר עם בעייה דומה , והוא המליץ לי לעבוד מול מחשב עם משקפיים במספר נמוך ממה שאני צריך - כי למרות שמקפיים מתקנים את קוצר הראייה - הם מפריעים לראייה מקרוב.
הייתי שמח לקבל עצה בנושא , תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ05/09/2010ייתכן בעיית מיקוד ראייה. לפנות לרופא עיניים להפנייה להערכה אורטופטית של תנועות עיניים ומיקוד ראייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השאלה
שם(אייל)11/09/2010תודה על התגובה , אני אלך לבדיקה.
חשוב לי להוסיף שאני יכול לקרוא ספר ללא משקפיים , בזה אין שום בעייה.
הבעייה היא בעיקר מול מסך מחשב עם משקפיים (יש לי בסביבות 3 בשתי העיניים)
האם יתכן שמספר נמוך יותר מהמספר האמיתי יעזור לי מול מסך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ12/09/2010בהחלט כן כי דרגת מיקוד מופחתת מקריאה אך גדולה מראייה לרחוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?