שעורה בתוך העין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעורה בתוך העין
    גאולה
    20/09/2010

שלום רב,
    מזה כמה חודשים אני סובלת משעורה בתוך העין, לאחר ביקור אצל רופא עניים נאמר לי כי צריך לנתח ולהוציא השעורה. קיבלתי משחה וטיפות עניים בהנחה שמשהו ישתפר אך לשווא. אמרו לי כי טיפול בשום יכול לעזור ולהפתעתי זה עבר לתקופה מסויימת. והנה השבוע שוב חזר מלווה בכאב.
    החשש שלי הוא הניתוח. מה עושים? האם יש טיפול נוסף מלבד הניתוח.
    אשמח לקבל תשובה ואף לייעץ לי לגבי רופא מומחה.

שנה טובה, גאולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעורה בתוך העין

הוספת תגובה

• לגאולה

ד``ר יורם שוחט
    21/09/2010

שעורה היא ארוע חוזר. אפשר למנוע במידה רבה שעורה ראשונית או ארועים חוזרים של שעורה באמצעות קומפרסים חמים על העפעפיים, פעמיים ביום, למשך מספר דקות בכל פעם. כמו כן יש חשיבות לטיפול בדלקת עפעפיים, אם קיימת, ולשמירה על היגיינת העפעפיים. רופא העיניים יוכל להדריך אותך כיצד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעורה בתוך העין

גאולה
    22/09/2010

ד"ר שוחט שלום ומודה לתשובתך,
    השעורה נמצאת בתוך העין בעפעף התחתון הפנימי מאוד אדום ויש בו שני ראשים מוגלתיים.
    מבחוץ לא נראה שיש שעורה למרות שיש מעט נפיחות ואדמומיות.
    מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגאולה

ד``ר יורם שוחט
    22/09/2010

השעורה אינה בעין אלא בעפעף.
    קומפרסים חמים (פעמיים ביום, למשך מספר דקות בכל פעם) יעזרו להרגעת המצב. יחד עם זאת, יש סיכוי גדול שישארו באותו אזור גושים קטנים (בצד הפנימי של העפעף) אשר יכולים לחזור ולהתנפח מדי פעם. בניתוח מרחיקים אותם ובכך מונעים הדלקות חוזרת. ניתוח כמובן לא ימנע הווצרות שעורה במקומות אחרים העפעפיים. טיפול קבוע בקומפרסים והקפדה על ניקוי העפעפיים עשויים למנוע הופעה חדשה של שעורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו