מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעורה בתוך העיןגאולה20/09/2010
שלום רב,
מזה כמה חודשים אני סובלת משעורה בתוך העין, לאחר ביקור אצל רופא עניים נאמר לי כי צריך לנתח ולהוציא השעורה. קיבלתי משחה וטיפות עניים בהנחה שמשהו ישתפר אך לשווא. אמרו לי כי טיפול בשום יכול לעזור ולהפתעתי זה עבר לתקופה מסויימת. והנה השבוע שוב חזר מלווה בכאב.
החשש שלי הוא הניתוח. מה עושים? האם יש טיפול נוסף מלבד הניתוח.
אשמח לקבל תשובה ואף לייעץ לי לגבי רופא מומחה.
שנה טובה, גאולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגאולה
ד``ר יורם שוחט21/09/2010שעורה היא ארוע חוזר. אפשר למנוע במידה רבה שעורה ראשונית או ארועים חוזרים של שעורה באמצעות קומפרסים חמים על העפעפיים, פעמיים ביום, למשך מספר דקות בכל פעם. כמו כן יש חשיבות לטיפול בדלקת עפעפיים, אם קיימת, ולשמירה על היגיינת העפעפיים. רופא העיניים יוכל להדריך אותך כיצד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעורה בתוך העין
גאולה22/09/2010ד"ר שוחט שלום ומודה לתשובתך,
השעורה נמצאת בתוך העין בעפעף התחתון הפנימי מאוד אדום ויש בו שני ראשים מוגלתיים.
מבחוץ לא נראה שיש שעורה למרות שיש מעט נפיחות ואדמומיות.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגאולה
ד``ר יורם שוחט22/09/2010השעורה אינה בעין אלא בעפעף.
קומפרסים חמים (פעמיים ביום, למשך מספר דקות בכל פעם) יעזרו להרגעת המצב. יחד עם זאת, יש סיכוי גדול שישארו באותו אזור גושים קטנים (בצד הפנימי של העפעף) אשר יכולים לחזור ולהתנפח מדי פעם. בניתוח מרחיקים אותם ובכך מונעים הדלקות חוזרת. ניתוח כמובן לא ימנע הווצרות שעורה במקומות אחרים העפעפיים. טיפול קבוע בקומפרסים והקפדה על ניקוי העפעפיים עשויים למנוע הופעה חדשה של שעורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?