מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת ויראליתאורה21/09/2010
לפני יותר משבוע הייתי בביקור אצל רופא עיניים לבדיקה שגרתית של לחץ תוך עיני וראיה וכו' ובקר למחרת בקושי הצלחתי לפתוח העיניים הן היו דבוקות מהפרשה (שקופה) שהתיבשה ודביקה.צלצלתי לרופא והוא אמר לי שככה זה כשבאים למרפאה עלולים להידבק . זה קורה וגם הוא נדבק לא פעם.ושזה דלקת ויראלית.
עד היום אני סובלת מדלקת ויראלית כנראה ונאמר לי על ידי הרופא שאין לזה תרופה .רק נתנו לי טיפות DEXEFRIN. שהן קצת מרגיעות אך לזמן קצר בלבד.מה גם שבהוראות של התרופה שאסור להשתמש יותר משבוע וגם כתוב שאין להשתמש בתכשיר כאשר יש מחלות וירליות בעין.אני מאד כועסת על כל המצב הזה ומבולבלת. מה עלי לעשות???????????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורה
ד``ר יורם שוחט21/09/2010הדקספרין לא יעיל נגד וירוסים, אך ניתן כדי להרגיע את העיניים. כאשר התכשיר ניתן על פי הוראת רופא ובהשגחתו אפשר לקחת אותו גם במצבים ויראליים.
אם הדלקת טרם חלפה פני לבדיקה חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא שלום ותודה
אורה23/09/2010כיום מצב העינים הרבה יותר טוב, לא מגרד וכמעט לא מפרישות אך בכל זאת אדומות עדין אני לא שמה טיפות ולא משתמשת בכלום.
נאמר לי שזה מאד מדבק אך בפועל אף אחד לא נדבק לא אנשים בעבודה ולא בעלי שישן עמי . האם לדעתך במצבי זה עדין מדבק ? חשוב לי לדעת כי נכדתי בת השנה רוצה לבוא לבקרני.ואני פוחדת להדביקה. יש מצב שזה לקראת החלמה וכבר לא מדבק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורה
ד``ר יורם שוחט24/09/2010כל זמן שהעיניים אדומות יש סבירות שהמצב עדיין מדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת ויראלית
אורה24/09/2010תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחמרה בדלקת
אורה28/09/2010לד"ר שוחט שלום
לאחר כמה ימים שהפסקתי לשים את הטיפות דקספרין המצב נעשה טיפה יותר טוב
אך אתמול המצב שוב החמיר העיניים מאד אדומותרופא המשפחה נתן לי שוב את אותן טיפות שאני יודעת שלא עוזרות. האם יש לך הצעה אחרת אולי יש טיפות שלא בסל התרופות וכן יכולות לעזור.
האם קומפרסים של תה או תה קמומיל עוזר או מזיק האם קומפרסים של קרח עשוי לעזור?
לא נראה לי שבתקופתנו המתקדמת אי אפשר לפתור דלקת כזו בנאלית.
אודה לך מאד מראש על תשובתך.
תודה וחג שמח
אורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורה
ד``ר יורם שוחט29/09/2010קשה לענות ללא בדיקה. ייתכן שהזלפת טיפות להרטבה ("דמעות מלאכותיות") תביא להקלה.
אין סיכון בקומפרסים של תה או מים קרים. את תוכלי להרגיש אם זה עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?