דלקת ויראלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ויראלית
    אורה
    21/09/2010

לפני יותר משבוע הייתי בביקור אצל רופא עיניים לבדיקה שגרתית של לחץ תוך עיני וראיה וכו' ובקר למחרת בקושי הצלחתי לפתוח העיניים הן היו דבוקות מהפרשה (שקופה) שהתיבשה ודביקה.צלצלתי לרופא והוא אמר לי שככה זה כשבאים למרפאה עלולים להידבק . זה קורה וגם הוא נדבק לא פעם.ושזה דלקת ויראלית.
    עד היום אני סובלת מדלקת ויראלית כנראה ונאמר לי על ידי הרופא שאין לזה תרופה .רק נתנו לי טיפות DEXEFRIN. שהן קצת מרגיעות אך לזמן קצר בלבד.מה גם שבהוראות של התרופה שאסור להשתמש יותר משבוע וגם כתוב שאין להשתמש בתכשיר כאשר יש מחלות וירליות בעין.אני מאד כועסת על כל המצב הזה ומבולבלת. מה עלי לעשות???????????????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ויראלית

הוספת תגובה

• לאורה

ד``ר יורם שוחט
    21/09/2010

הדקספרין לא יעיל נגד וירוסים, אך ניתן כדי להרגיע את העיניים. כאשר התכשיר ניתן על פי הוראת רופא ובהשגחתו אפשר לקחת אותו גם במצבים ויראליים.
    אם הדלקת טרם חלפה פני לבדיקה חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופא שלום ותודה

אורה
    23/09/2010

כיום מצב העינים הרבה יותר טוב, לא מגרד וכמעט לא מפרישות אך בכל זאת אדומות עדין אני לא שמה טיפות ולא משתמשת בכלום.
    נאמר לי שזה מאד מדבק אך בפועל אף אחד לא נדבק לא אנשים בעבודה ולא בעלי שישן עמי . האם לדעתך במצבי זה עדין מדבק ? חשוב לי לדעת כי נכדתי בת השנה רוצה לבוא לבקרני.ואני פוחדת להדביקה. יש מצב שזה לקראת החלמה וכבר לא מדבק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורה

ד``ר יורם שוחט
    24/09/2010

כל זמן שהעיניים אדומות יש סבירות שהמצב עדיין מדבק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת ויראלית

אורה
    24/09/2010

תודה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החמרה בדלקת

אורה
    28/09/2010

לד"ר שוחט שלום
    לאחר כמה ימים שהפסקתי לשים את הטיפות דקספרין המצב נעשה טיפה יותר טוב

אך אתמול המצב שוב החמיר העיניים מאד אדומותרופא המשפחה נתן לי שוב את אותן טיפות שאני יודעת שלא עוזרות. האם יש לך הצעה אחרת אולי יש טיפות שלא בסל התרופות וכן יכולות לעזור.

האם קומפרסים של תה או תה קמומיל עוזר או מזיק האם קומפרסים של קרח עשוי לעזור?
    לא נראה לי שבתקופתנו המתקדמת אי אפשר לפתור דלקת כזו בנאלית.
    אודה לך מאד מראש על תשובתך.

תודה וחג שמח

אורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורה

ד``ר יורם שוחט
    29/09/2010

קשה לענות ללא בדיקה. ייתכן שהזלפת טיפות להרטבה ("דמעות מלאכותיות") תביא להקלה.
    אין סיכון בקומפרסים של תה או מים קרים. את תוכלי להרגיש אם זה עוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו