מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בעיןמאיר24/09/2010
שלום
הייתי אצל רופא עיניים והוא אמר שיש לי דלקת בעין קבלתי טיפות ל11 יום,והעיניים ממשיכות להיות אדומות כל פעם עין אחרת עם הפרשה וקצת ערפול בראיה, הוא גם נתן לי טיפות ליובש בעיניים שטען שיש לי, אני לוקח כדורי כימותרפיה - סקלודה - האם יתכן שהתופעה קשורה ללקיחת הכדורים? כי משם מה מרגע שהתחלתי עם הטיפול התחילו בעיות העיינים, יש לי תור לאונקולוג רק עוד חודש ולרופא העיניים רק עוד שבוע, אולי תוכל להאיר את עיני???
תודה
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוני
ד``ר יורם שוחט24/09/2010אני מניח שאתה מתכוון ל-XELODA.
כמותרפיה גורמת במקרים רבים ליובש בעיניים. יובש יכול לחקות גם מצב של דלקת (אודם, הפרשה וכד'). העובדה שהבעיות בעיניים התחילו עם נטילת התרופה מחזקת את ההנחה שזה המצב, מה גם שהרופא איבחן יובש.
ממליץ לקחת את הטיפות ליובש בתכיפות גבוהה. אפשר גם לנסות סוג שונה של תכשיר נגד יובש (קיימים תכשירים רבים, בצורת טיפות, ג'ל או משחה).
בכל מקרה, יש לזכור שאי אפשר לאבחן במדויק ללא בדיקת עיניים, וההמלצה מבוססת על ההנחה שאכן מדובר ביובש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וחג שמח
מאיר24/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?