מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיההדר27/09/2010
הי
אני בת 13 אין לי משקפיים ואני רואה טוב
לפני שנה או קצת יותר התחלתי לסבול מאוד בגלל העיניים. הם תמיד אדומות, מגרדות, ולפעמים יש לי מין ג'לי שקוף-לבן כזה בתוך העין ואין לי מושג מזה ואני מרגישה לפעמים שיש לי חול בתוך העין ואני לא יכולה לפתוח או לסגור את העין. בבוקר אני קמה ואני לא יכולה לפתוח את העיניים הם דבוקות עם משהו כזה קשה בצבע צהוב או כתום או אדום ואני שונאת לקום ככה. יש מקומות שזה קורה לי ויש מקומות שלא. כבר הייתי אצל המון רופאים והם לא יודעים מה זה, חשבו שזה אלרגיה אבל הלכתי לבדיקה ולא היה כלום והפיתרון של כולם זה לקחת תרופות ולי נמאס כבר לקחת תרופה ואז שהיא נגמרת הכל חוזר ליהיות אותו הדבר. אני רק רוצה שיגידו לי למה זה ככה ומה אפשר לעשות ואני יעשה או לפחות ינסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להדר
ד``ר יורם שוחט29/09/2010לא סביר שיימצא פתרון לבעייתך דרך הפורום ללא בדיקה, בעיקר לאור העובדה שרופאים שאצלם נבדקת לא מצאו פתרון. התאור יכול להתאים לאלרגיה.
באופן כללי, אם טיפות נגד אלרגיה עוזרות, אין מניעה ליטול אותן למשך תקופה (בתנאי שאינן מכילות סטרואידים).
אפשר גם לנסות לברר אם יש בסביבתך גורמים אפשריים לאלרגיה כגון חתול, צמחיה מסוימת וכד'. בנושא זה מציע להתייעץ עם מומחה לאלרגיה. העובדה שיש מקומות בהם זה קורה לך ומקומות אחרים בהם זה לא קורה מחזקת את האפשרות הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?