בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    הדר
    27/09/2010

הי
    אני בת 13 אין לי משקפיים ואני רואה טוב
    לפני שנה או קצת יותר התחלתי לסבול מאוד בגלל העיניים. הם תמיד אדומות, מגרדות, ולפעמים יש לי מין ג'לי שקוף-לבן כזה בתוך העין ואין לי מושג מזה ואני מרגישה לפעמים שיש לי חול בתוך העין ואני לא יכולה לפתוח או לסגור את העין. בבוקר אני קמה ואני לא יכולה לפתוח את העיניים הם דבוקות עם משהו כזה קשה בצבע צהוב או כתום או אדום ואני שונאת לקום ככה. יש מקומות שזה קורה לי ויש מקומות שלא. כבר הייתי אצל המון רופאים והם לא יודעים מה זה, חשבו שזה אלרגיה אבל הלכתי לבדיקה ולא היה כלום והפיתרון של כולם זה לקחת תרופות ולי נמאס כבר לקחת תרופה ואז שהיא נגמרת הכל חוזר ליהיות אותו הדבר. אני רק רוצה שיגידו לי למה זה ככה ומה אפשר לעשות ואני יעשה או לפחות ינסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• להדר

ד``ר יורם שוחט
    29/09/2010

לא סביר שיימצא פתרון לבעייתך דרך הפורום ללא בדיקה, בעיקר לאור העובדה שרופאים שאצלם נבדקת לא מצאו פתרון. התאור יכול להתאים לאלרגיה.
    באופן כללי, אם טיפות נגד אלרגיה עוזרות, אין מניעה ליטול אותן למשך תקופה (בתנאי שאינן מכילות סטרואידים).
    אפשר גם לנסות לברר אם יש בסביבתך גורמים אפשריים לאלרגיה כגון חתול, צמחיה מסוימת וכד'. בנושא זה מציע להתייעץ עם מומחה לאלרגיה. העובדה שיש מקומות בהם זה קורה לך ומקומות אחרים בהם זה לא קורה מחזקת את האפשרות הזאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו