כתמים בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים בעיניים
    מייק
    05/10/2010

יש לי כתמים בראייה כבר קצת יותר משנה. לפני כשנה עשיתי בדיקה אצל רופאת עיניים והיא עשתה לי גם הרחבת אישונים ואמרה שהיא לא רואה בעיה. זה לא מפריע לי כל כך אבל זה קיים ואני גם רואה טוב ובלי משקפיים. העניין הוא שאני נמצא בלחץ נפשי תקופות מסויימות וזה נובע מזה אולי אבל זה עדיין מפחיד אותי לפעמים למרות שעשיתי את הבדיקה.
    רציתי לשאול אם זה דבר מוכר כי קראתי על זה קצת וכתוב שזה לא נורא וצריך פשוט להתרגל לזה ואם זה לא בעייתי אין לי שום בעיה עם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים בעיניים

הוספת תגובה

• כתמים בעיניים - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    05/10/2010

ייתכן בעייה נוירולוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

מייק
    06/10/2010

קראתי שזאת תופעה ידועה ואמרו לי שזה יכול לנבוע מלחץ נפשי אז הבנתי שאין בעיה עם זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    06/10/2010

נכון מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו