דמעת בעין.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמעת בעין.
    איריס כהן
    23/10/2010

שלום רב!
    אני בת 40. לפני כחודשיים התחלתי לדמוע בעין ימין. פניתי לרופא, אשר רשם לי טיפות. בעקבות שימוש בטיפות העין דמעה לעתים, ולעתים לא. כעבור חודש הגעתי לבדיקת צינור הדמעות בבית חולים. הרופא ניסה להחדיר נוזל לשק הדמעות, אך הנוזל לא עבר אל האף.נאמר לי כי הפתרון היחידי הוא לעבור ניתוח. השאלה היא האם קיים דבר נוסף שאוכל לעשות לפני הגעה לניתוח? חשוב לציין כי הדמעת נמשכת ואני מרגישה בבליטה בקצה העין תחושה לא נוחה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמעת בעין.

הוספת תגובה

• דמעת בעין. - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    25/10/2010

אם המערכת סתומה אין ברירה אחרת האלטרנטיבה לסבול מדמעת. הניתוח לא מסובך ולא מסוכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמעות עיניים

דליה
    31/10/2010

שלום אני בת 52 מרכיבה משקפיים מספרים גבוה הרבה שנים..אני מרגישה עיניים מחלישות אם גורם חומרי נקוי חודרות לעיניים? אני מנקה אצל הביתים סובלת הרבה דמעות בגלל חומרי נקוי מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמעות עיניים - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    31/10/2010

משתמשים בתחליפי דמעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמעות מחלישות

דליה
    01/11/2010

שלום..אני שואלת שוב אני בת 52 מרכיבה משקפיים מספרי גבוה מדוע לעיתים קרובות עיניים מחלישות מה גרם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו