טיפות כרומופטיק לאלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפות כרומופטיק לאלרגיה
    דניס
    07/11/2010

שלום,
    אני מרכיבה עדשות מגע רוב חיי. לאחרונה אובחנה אצלי אלרגיה לעדשות מגע (GPS) בדרגה התחלתית בלבד. קיבלתי טיפול קבוע של טיפול כרומופטיק (אופטי כרום). המינון הוא כל יום, בוקר וערב. ברצוני לשאול האם טיפול קבוע בטיפות אלו עלול ליצור בעיות בטווח הארוך? (הטיפול אמנם עוזר) האם תופעות לוואי שעלולות להתפתח עקב שימוש ממושך בטיפות מסוג זה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפות כרומופטיק לאלרגיה

הוספת תגובה

• טיפות כרומופטיק לאלרגיה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    07/11/2010

אפשר להשתמש בטיפות אלה לתקופות ארוכות.

מצד שני, במקום להמשיך להרכיב את העדשות שגרמו לתופעה,עדיף היה לנסות לשנות את סוג עדשות המגע לסוג שגורם פחות גרוי (למשל, עדשות חד יומיות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באלרגיה

דניס
    10/11/2010

שלום,
    כאשר נתגלתה האלרגיה קודם כל טופלתי בסטרודקס להעלמת הדלקת (הפסקתי להרכיב עדשות לתקופה ממושכת), לאחר מכן עברתי בהדרגתיות רבה לעדשות סילקון ל-3 חודשים כולל החלפת תמיסה.
    כיום אני משתמשת בעדשות באופן מועט ביותר על מנת לא לעורר את האלרגיה. תוך כדי אני משתמשת מדי יום בכרומופטיק. האם יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות כדי למנוע התפרצות האלרגיה או החמרתה? אני בעלת מיופיה גבוהה מאוד (-16) + ניתוח חיגור ברשתית לפני כ-8 חודשים.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו