מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצב התקדמות המספר במשך השנים.אביאור08/11/2010
לפני כמה שנים המספר בעיניים שלי היה בימין 10.00 ובשמאל היה 9.75 והצילנדר נע ביון 4 ל4.5 בשתי העיניים
היום,
עשיתי בדיקה שוב והמספר היה על 12 ו12.5 אבל הצילנדר ירד והגיע ל 1.5 בעין אחת ו3.75 בעין שניה
הרופא אמר שזה פחות או יותר בסדר וזה טוב שהצילנדר ירד, ואין שינוי משמעותי במספר
רציתי לדעת איך בידיוק אפשר לחשב את המספר עם הצירוץ של הצילנדר והאם באמת אין כזה שינוי
כי כשאני מסתכל על זה אני לא מרגיש שהמספר עלה, אני רואה פחות או יותר אותו דבר.
רציתי לקבל המלצות לשיפור הראיה ללא ניתוחים (בעזרות פעולות וכדומה..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב התקדמות המספר במשך השנים. - תגובה
ד''ר יובל דומניץ08/11/2010מחשבים צילינדר בנפרד ומספר בנפרד ומחברים אותם. צילינדר לא יורד. כנרא אבחנת גודל הצילינדר בתחילה לא היה נכון אלא אם אתה סובל מקרטוקונוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא סובל משום מחלה בעיניים.
אביאור08/11/2010זה מה שהיה רשום בפתקית שיצאה מהמכשיר שבאמצעותו בדקו אותי
ובדקו אותי פעמיים במכשירים שונים..
ובשניהם הצילינדר היה נמוך ממה שהיה לפני כן
אז כנראה שהצילנדר ירד בהתאם למספר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?