דלקת בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בעיניים
    מיה
    15/11/2010

שלום,
    לפני כשנה בערך נדבקתי בדלקת וראלית בקרנית , לפני כמה חודשים עברתי בדיקת עיניים ואמרו לי שיש לי שרידים של הדלקת וזה יעבור עם הזמן.
    יש לי עדשות שנתיות, לאחר שאני שמה את העדשות אחת לשבוע שבועיים למספר שעות אני מרגישה צריבה והפרשות בעיניים . האם זה בגלל העדשות ? או שהדלקת עדיין בעין ?
    היום בבדיקה אמרו לי שאין לי כבר דלקת, האם העדשות מדולקות ולכן יש צריבה בעיניים לאחר ששמתי אותן ?
    האם הרכבת עדשות מגע (חדשות ונקיות ) יכולות לגרום לדלקת לחזור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בעיניים

הוספת תגובה

• דלקת בעיניים - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    16/11/2010

צריך לטפל בדלקת שבועיים ואז תוכלי להרכיב עדשות. ייתכן גם שסיימת את הדרך מבחינת הרכבת עדשות מגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות מגע

מיה
    16/11/2010

מהן הסיבות לסיום הדרך עם עדשות מגע ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשות מגע - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    17/11/2010

יובש בעיניים . דלקות חוזרות בעיניים. אי סבילות עדשות אחרי מספר שעות מצומצם. זיהום בקרנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו