מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת עיניים ע"ש פוקסמיואשת16/11/2010
שלום רב,
אני אישה בת 65,עקב ירידה בראייה פניתי לרופאת עיניים,
רופאת העיניים איבחנה אצלי מחלת עיניים זאת(משהו בשם פוקס דיסטרופי),ואמרה כי אאבד את ראייתי ואהפוך לעיוורת בשלב כלשהו וטענה כי לא ניתן לדעת מתי זה יקרה,היא טענה שאי אפשר לנתח כיוון שזה יגרום לסיבוך ואין מה לעשות בנידון...האם לדעתך אני יכולה לעשות משהו ולהציל את ראייתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת עיניים ע"ש פוקס - תגובה
ד``ר יורם שוחט17/11/2010שלום,
Fuchs' dystrophy היא מצב שבו, עקב ירידה במספר התאים בשכבה הפנימית של הקרנית (תאי האנדוטל), הקרנית עוברת תהליך הדרגתי של התעבות וירידה בשקיפות (הקרנית היא החלק הקדמי השקוף של העין).
המצב בהחלט ניתן לטיפול באמצעות ניתוח, שבו משתילים שכבת תאי אנדוטל בקרנית, ולחילופין אפשר גם לבצע ניתוח של השתלת קרנית. לכן אינך צריכה לחשוש מעוורון!
פני לרופא עיניים המתמחה בבעיות קרנית לייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת עיניים ע"ש פוקס
מיואשת17/11/2010מאחר ויש לי בעיה גם של קאטראקט,האם ניתן לנתח את הקטרקט?הרופאה אמרה לי שזה מסוכן לנתח קטרקט בגלל הבעיה בקרנית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת עיניים ע"ש פוקס - תגובה
ד``ר יורם שוחט17/11/2010בהחלט ניתן לנתח את הקטרקט. ניתוח קטרקט עלול לגרום להפחתה במספר תאי האנדוטל, ויש דרכים לשמור על האנדוטל בניתוח הקטרקט. לשם כך עליך לבחור במנתח מהשורה הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?