וירוס בעין לי ולבעלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וירוס בעין לי ולבעלי
    רינת
    01/12/2007

יש לי מזה שבוע דלקת ויראלית בעין שעדין אין שיפור בכלל... אבל נאמר לי שצריך המון סבלנות...
    בן זוג שלי התעקש להפגש איתי למרות שאמרתי לו שזה מאד מדבק וקרה לצערי, שהוא אכן נדבק...
    השאלה שלי קצת מביכה אבל היא מעניינת... עכשיו שלשנינו יש אותה המחלה בעין... הם אפשר לשכב בלי לפחד? האם קיום יחסי מין במקרה הזה עוד יותר לא יאפשר לשנינו להתרפא אם נהיה חשופים אחד וירוס של השני?

מחכה לתשובה...
    תודה (:

נ.ב- האם בגלל שזה מדבק, חוץ מהסבל והכאבים עדיף להשאר בבית ולא ללכת לעבודה.. רוצים שאתחיל לעבוד עם תלמידי תיכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וירוס בעין לי ולבעלי

הוספת תגובה

• לרינת

ד``ר יורם שוחט
    01/12/2007

אם לשניכם אותו וירוס בעיניים זה לא ישנה אם תהיו יחד.
    כל זמן שהמצב מדבק מומלץ להפחית למינימום את הקשר עם אנשים שטרם נדבקו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד 2 שתי שאלות בבקשה...

רינת
    01/12/2007

1. כן אבל אם נגיד לו הוירוס נתפס פחות בצורה נוראית ממני אז זה לא יכול להתגבר אם הוא ימשיך להיות קרוב אלי? או שבמצב הפוך שהעין שלי כמעט תבריא ושלו עדין לא?

2. רוצים שאתחיל לעבוד בתור מתרגלת של תלמידי תיכון- האם להשאר בבית? עד כמה זה יכול להדביק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינת

ד``ר יורם שוחט
    02/12/2007

1. אם זה אותו הזן אין סכנה כזאת. כל אדם מגיב שונה.
    2. כל זמן שהמצב מדבק רצוי להמנע ממגע עם אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו