עין פגומה אחרי ניתוח קטרקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עין פגומה אחרי ניתוח קטרקט
    almoni11
    25/11/2010

נותחתי בעין בגלל קטרקט. הניתוח נכשל. הופנתי למומחה של מכבי לעינים הוא כפי שהבנתי בשתיל לי עדשה גדולה יותר אבל יצר גלד בעין כרגעהתמונה מעין זו מתושתשת. כמובן שגרגע אני חושש לתת לרופא לגעת בעין למרות שאינה בשימוש. המערכת במוח חוסמת את תמונת העין הזו. האם יש סיכוי שאראה בה כי הקטרקט בעין השניה מתקדם והולך אני מרותק לכסא גלגלים וצג המחשב הוא החלון לעולם הפחד אוכל אותי עמי 0525221190

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עין פגומה אחרי ניתוח קטרקט - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    26/11/2010

קשה לענות ללא בדיקה. מומלץ לפנות לרופא אחר לבדיקה ולחוות דעת. עדיף לגשת לרופא המתמחה בניתוחי קטרקט. אם היתה טעות במספר העדשה שהושתלה תאורטית זה ניתן לתיקון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עין פגומה אחרי ניתוח קטרקט

עמי
    27/11/2010

אני מצטער
    לא היסברתי נכון את מצבי
    נאמר לי שיש לי בצקת בעין לא שהעדשה אינה בדיאופטר נכון
    יתכן ואין לי תקנה
    עמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עין פגומה אחרי ניתוח קטרקט - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    27/11/2010

שלום עמי,

אם מדובר בבצקת קרנית שלא מגיבה לטיפול בטיפות יש אפשרות לשפר באמצעות ניתוח השתלת קרנית.
    אם מדובר בבצקת רשתית יש טיפולים גם לזה.

פנה להתיעצות נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' יורם שוחט

עמי
    29/11/2010

תודה על הסבלנות
    ניביתי להתקשק אלפונית אבל כנראה בשעה לא מתאימה
    אנא הודע ל מספר טלפון ושגה נוחה
    עמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו