פילטרים לשמש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילטרים לשמש
    ליאור
    10/12/2010

הזמנתי כמה פילטרים לצפייה בשמש ממקום מאד אחראי ובטוח.בכל אופן,בזמן הצפייה הרגשתי קושי קל תוך כדי הצפייה,כאילו נכנסה כמות רבה יותר של אור.בנוסף לזה,בתום הצפייה,כשמצמצתי בעיניים ראיתי את ההחזר של דיסק השמש בעיניים בצבע אדום.חזרתי על כך פעמיים.כמו כן,נראו בזמן הצפייה גם פריטים אחרים בסביבה,כמובן הרבה יותר מוצלים מאשר השמש.שאלתי היא:האם יש סיבה לדאגה?בדקתי באופן עצמאי את ראייתי ונראה לי שהכל תקין.בכל אופן,אני מודאג,כי זאת לא הפעם הראשונה שאני משקיף כך,אבל זאת הפעם הראשונה שראיתי בתום הצפייה את ההחזר של השמש בזמן מצמוץ העיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילטרים לשמש

הוספת תגובה

• תוספת לתגובתי הקודמת

ליאור
    10/12/2010

זמן הצפייה היה כשעה וחצי לפני השקיעה.ההחזר של דיסק השמש בעיניים בצבע אדום נמשך כחצי דקה בערך או אפילו פחות ואחר כך זה נעלם.כך גם היה בפעם השנייה.היה יותר מדיי אור אדום מסביב לשמש בזמן הצפייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילטרים לשמש - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    11/12/2010

העובדה שראית אדום מעידה על כך שנחשפת ליותר מדי קרינת שמש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילטרים לשמש,לד"ר שוחט

ליאור
    11/12/2010

אז מה אני צריך לעשות כעת?להיבדק על ידי רופא עיניים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילטרים לשמש,לד"ר שוחט - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    11/12/2010

מכיוון שבעבר לא היתה תופעה כזאת, תבדוק מה ההבדל בפילטרים.
    אגב, למה אתה מסתכל בשמש?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו