כאב בעין ובראש צד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בעין ובראש צד שמאל
    בוקי
    05/12/2007

מזה כ-3 שבועות כאבים מעל עין שמאל בעפעף ומעל העין וכן ברקה מעל לגבה מקרין לכ צד שמאל של הראש.
    היתה הקלה באמצע תקופה. כעת כואב מאוד לוקח אדוויל מספר פעמים ביום להקלת הכאב.
    סובל מכליזון(שעורה כלואה).
    נבדקתי אצל רופאת עינים להגדרתה העין שקטה יתכן וכאב נובע מכליזון לא כל כך בטוחה נתנה טיפול אנטיביוטי (משחה)+קומפרסים+ניקוי עפעפים המליצה על בירור נוסף (אגב סבלתי כבר בעבר מכליזון שחלף עם הזמן ועם טיפול ניקוי+דיקור סיני).
    בצעתי בירור א.א.ג לטעמו סינוסים תקינים בדיקה תקינה מבחינתו לטעמו עקב סמיכות יציאת כליזון (לפני 4 שבועות) והבעיה שהתעוררה של כאבים לפני 3 שבועות מצביעות שזה קשור לעין.
    המליץ לחזור לרופאת משפחה.
    אחזור אליה אבל מנסיוני שוב יריצו אותי מרופא לרופא כשכל אחד זורק את הבעיה לשני.
    בגדול באתר שלכם אתה ממליצים ללכת קודם כל לרופא משפחה ושהוא יכול לנתב הכי טוב הייתי עושה זאת בשמחה לא בא לי להחליט על דעת עצמי כשיש לי בעיה לאיזה רופא מקצועי לפנות וב"דכ ברוב המקרים בעבר גרם לי לטירטור. אך לצערי רופאת המשפחה שלי לא ממש עוזרת בענין.
    מה אני עושה הלאה הכאבים בלתי נסבלים נופל בין הכסאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בעין ובראש צד שמאל

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    06/12/2007

קשה לתת אבחנה בלי לראות אותך לפנות לחוות דעתשנייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו