בעיה בשדה הראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בשדה הראיה
    גלי
    21/12/2010

שלום רב, אני בת 28, בריאה בד"כ.
    לפני כ5 חודשים עברתי הסרת משקפיים בלייזר בהצלחה. לא היו לי כמעט תופעות לוואי וההחלמה לקחה לילה בלבד. לפני 5 ימים היה לי כאב ראש חד בצד הראש ואיתו החלה לקפוץ לי העין - העפעף התחתון. מהר מאד כאב הראש עבר אך מאותו הרגע, וזה כבר 5 ימים, העין (שדה הראיה בחלקו התחתון הימני) רואה "קורי עכביש" וברקים כל היום, ממש עם כל מצמוץ או כל תזוזה במבט. כשהעין סטטית זה לא קורה, כלומר רק אם אני בוהה זה לא קורה. היתי אתמול אצל רופא שבדק בעזרת הרחבת אישונים ועדשת הגדלה והוא שלל בעיה ברשתית. ממה עוד יכולה לנבוע הבעיה? זה לא מפסיק ואני מאד מודאגת. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בשדה הראיה

הוספת תגובה

• בעיה בשדה הראיה - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    21/12/2010

הקפיצות בעפעף המקור נוירולוגי יחלוף לבד ייתכן ממתח. ראיית העכביש מדובר בשינויים בזגוגית העיניים ואם לא נמצא חור אזי עם הזמן סיכוי שייעלם לא להלחץ. אם תראי הרבה נקודות שחורות או וילון מול עיניים או ברקים לפנות מיידית לרופא עיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו