גירוי בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי בעיניים
    Lea
    21/12/2010

שלום שמי לאה בת 61 וחצי בשנים האחרונות מציקה לי תופעת דימעה בקצה החיצוני של שתי העיניים בימיוחד העין השמאלית התחושה לא נעימה ויש לי צורך לנגב כל פעם שהדימעה הקטנה והמציקה הזו מופיעה זה יכול להימשך כל היום במשך חודשים או שבועות ואז יום בהיר אחד להיעלם למס שבועות וזו תחושת הקלה גדולה. ואז הכל חוזר חלילה הבעיה היא שעם הניגוב נוצר גירוי בעיניים ומיתלווה לזה תחושה של חול בעיניים שהן באופן קבוע אדומות ורגישות מאד אני מישתמשת בטיפות עיניים REFRESH PLUS Lubriecan Eye Drops עשיתי מס פעמים בדיקות עיניים יסודיות במחלקת עיניים באשקלון ופעם נוספת בניו יורק אצל מומחה עיניים שניהם ציינו בפני שהם לא מוצאים מה הבעיה מישום שאין לי בעיה בעיניים חייבת לציין זה מיטרד רציני מה עוד רצוי לעשות על מנת להקל על תחושת הגירוי והתחושה המציקה שיש חול בעיניים תודה מראש לאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי בעיניים

הוספת תגובה

• גירוי בעיניים - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    21/12/2010

יש לך יובש בעיניים אך ייתכן ויש סיבות לכך שניתן לראות בבדיקה ואז לטפל בכך. צריך בדיקת עיניים מקיפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו