המלצה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה בבקשה
    עדי שטרן
    21/12/2010

שלום!
    אני בחורה בת 21, מרכיבה משקפיים כבר שניים רבות, וב-5 שנים האחרונות בעיקר עדשות מגע.
    לפני כשנה התחילו להיות לי הרבה דלקות עיניים שהיו מלוות כהפרשות מהעין, גירוי וכאב. הפסקתי להרכיב עדשות מגע, אך זה לא עזר. ראיתי מאוד מטושטש (כמו ערפל) וההפרשות לא הפסיקו. הלכתי לרופאת עיניים, והיא אמרה שזו דלקת בעפעפיים ואמרה לי מה לעשות. מילאתי אחר הוראותיה וזה עזר. אך בערך חודש-חודשיים לאחר הטיפול, זה חזר ובגדול. היום אני כבר בערך חודשיים עם הפרשות בעין (בעיקר בשעות הבוקר), טשטוש רציני בראייה (בעיקר כשאני לא מרכיבה עדשות מגע אלא משקפיים) ולאחרונה בבוקר העיניים שלי אפילו לא מצליחות להיפתח בכוחות עצמן.
    אני רוצה ללכת להיבדק, אבל מחפשת רופא/ת עיניים טובים ומקצועיים שידעו לאבחן את מה שקורה לעיניי.
    אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על רופאים מקצועיים טובים ורציניים.
    תודה רבה וערב טוב!
    עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה בבקשה

הוספת תגובה

• המלצה בבקשה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    23/12/2010

שלום עדי,
    אין אפשרות להמליץ על רופאים ספציפיים המסגרת פורום.
    ממליץ לשאול את רופא המשפחה שלך, או את הצוות בקופת החולים שלך, על מי הם ממליצים. הם יודעים בד"כ מי הרופאים הטובים. את יכולה כמובן לברר גם בקרב מכריך ובני משפחתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו