משהו שהתחיל אתמול ואני מודאגת מזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו שהתחיל אתמול ואני מודאגת מזה
    נטלי
    06/12/2007

שלום....
    מאתמול בלילה הרגשתי מין כובד על העיניים הן פשוט נסגרו לי הלכתי לישון...
    התעוררתי עם כאבי ראש חזקים בעיין שמאל שלי אני מרגישה מין כבדות על העיין משהו מציק לי...
    אני מרכיבה משקפיי ראייה בעיקר כשאני מול מחשב או טלווזיה..

אני לא יודעת מה הבעיה אז בבקשה אשמח לתץגובה זה יסיר ממני דאגה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצעון בעפעפיים

שמעון ויזל
    07/10/2008

לפני כמה חודשים הופיע לי מעין פצע בעפעפיים ולפני יומיים הייתי בביקור אצל דוקטור טובה מונוס בבאר שבע והיא איבחנה שיש לי מעין גידול בעפעף ויש צורך לנתח אותו ןלשלוח לביופסיה. היא קצת הפחידה אותי שיש לשלול אפשרות של גידול סרטני . מאז אני חי בחרדה גדולה מהאפשרות שזה סרטן ממאיר. היא נתנה לי משחת מקסיטרול לטיפול- האם אני יכול להשתמש במשחה זו ללא חשש??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטלי

ד``ר יורם שוחט
    06/12/2007

עלייך לפנות לבדיקה ע"י רופא עיניים בהקדם כדי לוודא שאין בעין בעיה הדורשת טיפול דחוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    06/12/2007

ייתכן ואת מפתחת דלקת לחמית עין או יובש בעיניים לפנות לאיבחון לרופא עיניים. לא להילחץ לא מדובר במצב חרום ולא מסכן עיניים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו