יובש בעיניים כתוצאה מניתוח להסרת משקפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בעיניים כתוצאה מניתוח להסרת משקפיים

יש לי יובש קשה בעיניים שנוצר כתוצאה מניתוח להסרת משקפיים שעשיתי לפני שנתיים וחצי.
    כמה רופאים שהלכתי אליהם טוענים שיש לי יובש קל. אבל אני נאלץ לשים טיפות כל שעה, קם בלילות כל שעתיים שלוש למרות המשחה שאני שם ויש לי כאבים כל הזמן. יש לי קשיים בתפקוד. איני יכול להיות ברוח\מזגנים.
    אני מעונין ברופא שמתמחה ספציפית בבעיות של יובש בעיניים.
    מישהו הציע לי רסטזיס אבל היות שזמן התגובה ארוך אני רוצה להיות בטוח שזה הדבר הנכון.
    אני מיואש מהרופאים.
    אני בקושי מצליח לתפקד ואני בדכאון עמוק.
    לא אכפת לי לשלם ככל שצריך ולנסוע לאן שצריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יובש קשה כתוצאה מניתוח להסרת משקפים

דני
    23/04/2011

גיל שלום,
    קראתי את תיאורך לגבי היובש הקשה בעקבות הניתוח ואני מאוד מזדהה.
    לאחי (שמתקשה לעבוד על מחשב ולכן אני עוזר לו) יש יובש קשה גם כן שנוצר כתוצאה מניתוח להסרת משקפיים , הלכנו לעשרות רופאים , יש חוסר עקביות גדולה בבדיקות יובש - מיובש קיצוני , דרך יובש קל ועד לכך שאין בעייה בכלל. מאז הניתוח הוא סובל מאוד, תפקודו הידרדר ומצבו הנפשי גם.
    רצינו לדעת האם מצאת פתרון כלשהו שהקל עליך? כמו כן , האם ידוע לך על רופאים מסויימים שיכולים לעזור?
    בנוסף , נשמח אם תיצור איתנו קשר.
    תודה ,
    דני וירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר

מה שלומכם?
    אני מקווה שהמצב השתפר מאז.
    אם תשאירו את הפרטים שלכם פה אני אתקשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש קשה כתוצאה מניתוח להסרת משקפים - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    15/07/2011

אפשר לשים פלקים לסגירת דרכי דמעות.יש טיפות שמעוררות יצירת דמעות. התופעות של יובש חולפות יכול לקחת עד שנה ברוב המקרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש קשה כתוצאה מניתוח להסרת משקפים - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    24/04/2011

צריך להשתמש בדמעות מלאכותיות וסגירת דרכי דמעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו