התייעצות בקשר לראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בקשר לראייה
    דליה
    07/01/2011

שלום
    אני בת 25, והתחילו לי הבעיות הראייה מגיל בערך 14, לא הייתי מודעת לזה פשוט במקרה אמא שלי החליטה שאני אבדק, מאז הראיה שלי התחילה לרדת הגעתי בערך ל-2 וחצי עכשיו, אני מאמינה שאהבה שלי למחשב ובעיקר לאינטרנט גרמה לי לירידה יותר מהירה בראייה.
    מאז יש לי משקפיים אני מרכיבה אותם בבית ובלימודים, אבל יש לי בעיה אני לא אוהבת ללכת ברחוב ולהרכיב משקפיים מפני שאינני מרגישה בנוח, ולא אוהבת
    אז השאלה שלי אם יכולים להתאים לי עדשות מגע, ואם זה נכון ששמעתי שזה לא בריא ולא רצוי לנעוד אותן לעיתים קרובות? השאלה שלי בגדול אם עדשות מגע זה לא בריא לעיניים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות בקשר לראייה

הוספת תגובה

• התייעצות בקשר לראייה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    08/01/2011

עדשות מגע מהוות פתרון טוב למי שזקוק לתיקון אופטי אך לא רוצה להרכיב משקפיים. במספר כמו שלך, ללא משקפיים ראייתך מטושטשת באופן משמעותי. כמו בכל דבר בחיים, לעדשות מגע יש גם חסרונות.
    פני לבדיקת התאמה, ושם תוכלי לקבל יותר פרטים על אמצעי הזהירות שבהם יש לנקוט כשמרכיבים עדשות מגע וגם על הסיכונים האפשריים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו