דלקת הלחמית ובליטה בעפעף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת הלחמית ובליטה בעפעף
    מגל
    11/01/2011

יש לי בליטה בעפעף שנראית כמו וריד בולט (מתארך כזה) ויש לי דלקת לחמית (זיהום וירלי). האם הזיהום יכול להיות קשור ל"וריד" הבולט? האם טיפות עיניים הם דבר מחייב בכזה מצב או שהדלקת תעבור תוך מספר ימים? האם יתכן מצב כרוני של זיהום כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת הלחמית ובליטה בעפעף

הוספת תגובה

• דלקת הלחמית ובליטה בעפעף - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    12/01/2011

אין קשר בין הממצאים. צריך לטפל בדלקת הלחמית ולעקוב אחרי הממצא בעפעףץ הדלקת יכולה להמשך גם לעיתים מספר חודשים לפנות לאבחון ולטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי אצל הרופא...

מגל
    12/01/2011

הוא אמר לי שיכול להיות שהממצא בעפעף הוא משני לדלקת הלחמית (ואם לא, אז זה לא שייך לתחום העיניים אלא רופא עור, למרות שזה מרגיש כמו משהו נפוח למטה-אולי וריד) ונתן לי 2 סוגי טיפות עיניים- סטרודקס ואופלוקס-האם באמת צריך לקחת את שניהם או להסתפק באחד מהם? האם לחכות בקשר לממצא בעפעף עד לאחר מספר ימים של טיפול ואז לפנות לרופא עור (או לרופא עיניים) שוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו