ניתוח להורדת מישקפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להורדת מישקפיים
    ברוך
    10/12/2007

שלום רב!
    ברצוני כמה שאלות בקשר לטיפול בעייני לניתוח להורדת מישקפיים!

בגיל 5 בערך הייתה לי בפתאומיות פזילה בעין ימין, לאחר שעברתי ניתוח בעיינים הרכבתי מישקפים והיו לי מישקפיים עד גיל 13 קבוע והיה לימישקפיים 4/3+, לאחר בדיקת ראיה בגיל 13 לקניית מישקפים אצל חנות למישקיים אמר לי בעל החנות שירד לי המספר של המשקפים ולאחר כמה שנים בבדקתי כול שנה וירד לי ל1+ בערך, הרופא שבדק לי את העינים ואת מספר המשקפיים ארמ ליש אני יכול להות בלי מישקפים רק בעט שאני צופה בטלויזיה או נימצא במחשב או קורא!
    אני כבר 3 שנים בלי מישקפים ושם אותם פעם ב....כמה ימים...לפעמים כשאני עייף או יותר נכון העינים או שאני מתאמץ הראיה שלי קצת קשה, והעין צד ימין קצת פוזלת לכיוון האף!
    היום אני בגיל 19!
    ברצוני כמה שאלות והודה מאוד מאוד על התשובות:
    1). האם כדי לעשות ניתוח להורדת מישקפים והאם ניתוח זה בכלל יעזור לבעיה שלי?
    2). האם חוץ מניתוח עינים יש משהו אחר שאפרש לעשות טיפול כולשהו או משהו אחר במקום להרכיב מישקפיים?
    3).מה אתה ממליץ לי מקרב לב לעשות?
    בברכה ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להורדת מישקפיים

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    11/12/2007

מקרה כשלך לא מתאים לניתוח לייזר להסרת משקפיים. ניתן לגשת דרך קופת חולים לבדיקה אורטופטית בה יתנו לך תרגילי עיניים ויוקל לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ברוך
    12/12/2007

ואין מצב לעשות ניתוח כדי להוריד את המישקפיים כי באמת שנימאס לי מהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    13/12/2007

לא במקרה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו