בדיקת שדות ראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת שדות ראיה
    הילה
    23/01/2011

שלום רב,
    לפני מספר ימים עשיתי במספרה החלקת קריאטין ובדקתי שהיא ברשיון משרד הבריאות. במהלך החלקה הרגשתי כי עיניי צורבות ושורפות ולאחר מכן הן דמעו מעט עד למחרת בבוקר. למחרת היה לי תור לרופאת משפחה(ללא קשר) ואמרתי לה שעיניי דומעות מדי פעם. היא טענה ככל הנראה, עיניי נחשפו לחומרים כימיים ונתנ לי טיפות:לקרימול של ד"ר פישר ושמתי 3 פעמים ביום. בערב התחלתי להרגיש דקירות וכאבים חדים חזקים בעין ימין. ראוי לציין כי מעולם לא היו לי בעיות עיניים וזוהי הפעם הראשונה שאני משתמשת בטיפות עיניים. הראיה שלי 6/6. ניגשתי היום לרופא עיניים והוא שלח אותי לבדיקת שדות ראיה ותחת אבחנה משוערת רשם: CONJOUNCTIVITIS ALLERGIC
    ו- DICC CUPPING. שקראתי על כך באינטרנט נבהלתי מאוד. מה זה אומר האבחנות הללו?האם זה אומר שיש לי מחלה שעלולה לגרום לעיוורון?אני מבוהלת ואובדת עצות. האם ייתכן שהחומר הכימי שנכנס לעיניי במרפאה גרם לכך? אנא עזור לי וענה לי על כך בבקשה בהקדם. תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שדות ראיה

הוספת תגובה

• בדיקת שדות ראיה - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    24/01/2011

צריך בדיקת שדות ראייה ו OCT לשלול גלאוקומה. צריך טיפול טוב לדלקת האלרגית. את לא תתעורי רק מצבך דורש מעקב וטיפול מתאים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו