נזק כמעט מלא של מחצית עליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזק כמעט מלא של מחצית עליונה
    אלון
    05/02/2011

שלום, אני בן 17 וחצי ויש לי עדשות מגע (יומיות) שאני משתמש בהם בערך שלוש שנים, משקפיים 4 שנים בערך. המספר הוא -2.75, ללא צילינדר.
    מלפני כמה חודשים התחלתי לשים לב שבעין ימין (בלבד) אני רואה פחות טוב. לא מטושטש, פשוט מצומק כזה ולא ברור. אני לא מרגיש אם זה נהיה יותר גרוע עם הזמן, או שזה נשאר אותו דבר.
    הלכתי לרופאת עיניים והיא שמה לי מספר יותר גבוה אבל זה לא עזר בכלל. היא שלחה אותי לבדיקת שדה ראייה במכון מור ששם התוצאות היו שבעין ימין יש "נזק כמעט מלא של מחצית עליונה". בעין שמאל מעין רגישות אבל לא משהו רציני. חזרתי לרופאה עם התוצאות, היא אמרה שהבעיה לא בעין כי הכל בסדר לפי הבדיקות שלה אלא בעיה כנראה במוח, אז היא שלחה אותי לניירולוג.
    אין לי שום בעיות בריאות, לא סחרחורות או כל בעיה אחרת חוץ מהראייה, גם הפרופיל שלי 97 עם סעיף .
    הנרוילוג נתן לי לעשות כל מיני משימות (לעצום עיניים ולשים את 2 הידיים קדימה, ללכת בקו ישר וכו') והוא אמר שהבדיקה הנוירולוגית תקינה וכנראה הכל בסדר, אבל הוא שולח אותי לMRI (קבעתי תור שהוא בעוד חודש) כדי לבדוק שבאמת הכל בסדר, ואז נראה מה הלאה.
    אני אשמח לקבל חוות דעת, מה אתה חושב במידה והMRI תקין מה זה יכול להיות והאם ניתן לרפא את זה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נזק כמעט מלא של מחצית עליונה - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    06/02/2011

צריך בדיקה מקיפה לחוות דעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו