מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם חלון מסנן קרינת UV ?אלעד09/02/2011
17 יום אחרי ניתוח PRK.
אני יושב בעבודה במשרד ש2 מתוך 4 קירותיו הם חלונות.
בהתחלה הייתי עם הגב לחלון. אבל אז שמש הקשתה עליי לצפות במסך המחשב.
לכן עברתי כך שהיום הפנים שלי מול חלון גדול.אני לא צופה בשמש, אבל נכנס הרבה אור דרך החלון.
הורדתי תריסים על חלק מהחלונוץ (בכל זאת אני לא לבד במשרד) אבל אור נכנס גם מחלונות אחרים על השולחן שלי. (משתדל שלא ישירות לפנים- אבל גם זה קורה).
אני מאמין שלא אשב עם משקפי שמש בתוך משרד סגור.
רציתי לדעת אם הסכנות שיש לעין מנותחת בחשיפה לשמש (קרינת UVA UVB וכו') קיימות גם דרך חלון משרד כמו שמוצג בדוגמא שלי.
האם קרינת UV עוברת כרגיל דרך זכוכית החלון?
או שרק צפיה ישירה בשמש מסוכנת ?
אשמח לעיצות פרקטיות בנושא בכל מקרה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם חלון מסנן קרינת UV ? - תגובה
ד''ר יובל דומניץ10/02/2011חשיפה לשמש מגבירה סיכוי לעכירות פני קרנית בחודשים ראשונים מניתוח. לכן מומלץ להרכיב משקפי שמש אחרי ניתוח פרק בחודשים ראשונים. אבל לא מדובר באי חשיפה לשמש ולשהות בחדר חשוך אלא פשוט כשאתה בחוץ תשתמש במשקפי שמש. במשרד אין צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא שמש נכנסת ישרות
אלעד10/02/2011למשרד שלי. קרניים חזקות בשעות מסוימות של היום.
חלקן אפילו על הפים שלי. זה לא מסוכן מבחינת קרינת UV וחשש לעכירות ?
הקרינה מסוננת דרך הזכוכית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?