נחשים קטנים קצרים ושקופים עם בועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נחשים קטנים קצרים ושקופים עם בועות
    ד``ר יורם שוחט
    12/02/2011

שלום!

לאחרונה שמתי לב פתאום בהימצאות "נחשים" קטנים קצרים ושקופים עם בועות שקופות בתוכם שזזים בתוך העין שלי. הבחנתי בתופעה בעת הסתכלות בשמיים כחולים. ה"נחשים" כאילו שוקעים אל מול השדה ראיה שלי.

האם יכול להיות שזה מצב של FLOATERS? אם כן איך זה אפשרי בגילי? אני בן 19 וחצי

בנוסף לכל זה, עברתי לפני בערך שלושה חודשים בדיקות מאוד קפדניות בעיניים במסגרת הצבא {ירפ"א ב'} ועברתי אותם בלי שום חריגה, ראיה 6\6 ורופא העיניים שעשה לי הרחבת אישונים לא העיר על בעיה מסויימת {בגלל שזה לא משנה או שהם לא היו שם??} . יכול להיות שזה התפתח אצלי רק לאחרונה? קראתי שאם זה מלווה בהבזקי אור בעיניים זה מסוכן, לא מזמן באמת חוויתי כמה הבזקי אור אבל רק לשנייה וזה היה פעם או פעמיים האם עליי לדאוג?

וכמובן רציתי לדעת: האם זה ניתן לטיפול? האם זה מסוכן? האם זה עובר לבד או שזה ישאר איתי? האם זה יחמיר עם הזמן? והאם זה יפגע בסיכויי להגיע לקורס טיס?

בבקשה תענה אני מודאג!

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• floaters????? בגיל צעיר? - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    13/02/2011

פלוטר יכול להיות בכל גיל . לא יודע אם משפיע על קורס טייס. לעיתים נעלם עם הזמן או פוחתת שכיחותו ולעיתים ללמוד לחיות עם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו