כמעט בכל בוקר העיניים נתפסות לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמעט בכל בוקר העיניים נתפסות לי
    רחל עזרא
    18/02/2011

שלום רב! אני בחורה באמצע שנות ה- 50 לחייה, מזה מספר שנים אני סובלת מכאבי עיניים, בזמן האחרון כמעט בכל בוקר כשאני מתעוררת, בזמן שאני שותפת פנים או כמספר דקות לאחר ההתעוררות, העיניים פשוט נננעלות לי במשך דקות ארוכות ואני לא מסוגלת לפתוח אותן. מעין קייווץ לא רצוי של העפעפיים שמלווה בכאבים חדים בערובות העיניים, אדמומיות, דמע וכאבי ראש. אם הייתי יכולה לדמיין את התחושה זה כמו עיוות בלתי רצוי של העפעפיים, תחושה שודמה לשריר שנתפס. הייתי אצל מספר רופאים, שטענו שככל הנראה מדבור באלרגיה, או ביובש וקבלתי טיפול ליובש וכיוצא בזה. אני דיי חוששת למצב בריאותי. האם יש סיבה לדרוש בדיקה מקיפה יותר מאשר בדיקה שגרתית אצל רופא עיניים, בדיקת אמ-אר-איי לראש, סיטי או בדיקה רלוונטית אחרת...אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה לעשות...תודה וסוף שבוע נעים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמעט בכל בוקר העיניים נתפסות לי - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    20/02/2011

קרוב לודאי מדובר ביובש. טיפול אינטנסיבי בתחליפי דמעות במשך היום, וג'ל או משחה לפני השינה, אמור לשפר את המצב. פני לרופא העיניים להוראות. מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו