מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עין דומעת ושורפתחיה28/02/2011
שלום,
מדי כמה ימים לאחר שנת לילה כשאני מנסה לפקוח את עין שמאל היא שורפת לי נורא. אין לי אפשרות לפקוח אותה לפחות 20 דק במהלכן אני מאוד דומעת ומנוזלת.
לאחר חצי שעה העיו נפקחת ומאוד אדומה ולאחר שעה כאילו לא היה כלום.
זה קורה כל כמה ימים.
הייתי אצל רופא עיניים שאמר שאולי העין יבשה ונתן לי משחה בשם duratears. שמתי אותה לא כל יום במשך שבועיים והפסקתי והכאבים חזרו.
אני לא יודעת אם מותר לי להמשיך להשתמש במשחה או לא אבל לפעמים בערבים אני שמה אותה. אתמול מרחתי את העין וקמתי בבוקר שוב עם צריבות וכאבים.
רופא העינים אמר שאם זה לא יעזור צריך לנתח.
יש לי כמה שאלות:
1. איך להתנהל עם המשחה?
2. אני לא מוכנה לעבור ניתוח אז מה לעשות?
3. יש דרך למנוע את התופעה?-זה כואב, מכוער ומעצבן ומונע את המשך תיפקודי הרגיל.
אודה על עזרה דחופה,
תודה,
חייקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עין דומעת ושורפת - תגובה
ד''ר יובל דומניץ01/03/2011את סובלת כנראה מעין יבשה יש מגוון טיפולים כולל פלקי סיליקון הרבה לפני שחושבים על ניתוח . צריך בדיקה מקיפה וטיפול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?