מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרחק מהמחשב לקצרת רואימירית13/03/2011
שלום
יש לי קוצר רואי מינוס 0.75
שמעתי שאם יושבים קרוב מידי מול המחשב זה עלול להגביר את קוצר הראייה אז אני יושבת בערך מטר מהמסך כי זה הכי רחוק שאני יכולה לשבת מבלי שהטקסט יהפוך מטושטש ואני יכולה לקרוא בלי בעיה. בלי כאב ראש או משהו כזה.
האם אני מטומטמת וזה יכול לגרום איזשהוא נזק לעיניים או להגביר את קוצר הראייה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרחק מהמחשב לקצרת רואי - תגובה
ד``ר יורם שוחט14/03/2011את יכולה גם לשבת קרוב יותר. אל תרכיבי את המשקפיים בעבודה מול מחשב, והקפידי להרים מדי פעם את המבט ולהתמקד על עצם מרוחק למשך זמן קצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק מהמחשב לקצרת רואי - תגובה
ד''ר יובל דומניץ14/03/2011מחשב יכול להגביר מיופיה תפקדי רגיל ואם מספר יגדל יינתן תיקון במשקפיים אין מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק מהמחשב לקצרת רואי - תגובה
ד``ר יורם שוחט14/03/2011הרגלי עבודה נכונים יכולים למנוע החמרה של קוצר ראיה הנגרמת מהעבודה מול מחשב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעובדה שאני בת 35 משנה משהו?
מירית14/03/2011ולא פירטתם מהם הרגלי עבודה נכונים מול מחשב.
רק ציינתם להרים מידי פעם את הראש ולהסתכל לנקודה רחוקה. כל כמה זמן להסתכל לנקודה רחוקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעובדה שאני בת 35 משנה משהו? - תגובה
ד``ר יורם שוחט15/03/20111. בגיל 35 הסיכון להתפתחות קוצר ראיה בעקבות עבודה מול צג קטן מאד, ורק כשמדובר בעבודה ממושכת ללא הפסקה.
2. בערך כל 30 דקות להרים המבט ולהתמקד על עצם מרוחק למשך כ-30 שניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?