רמת ישי ת.ד. 458

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמת ישי ת.ד. 458
    רחל פלח
    20/03/2011

אני הייתי רוצה הדרכה מה לעשות עם בעיות ראיה קשות שיש לי ושאף אחד לא פותר לי אני פשוט נלחמת כל יום עם העיניים בעבודה מול המחשב קודם קול עלי לציין שיש לי הבדלי מספר גדול בין 2 העיניים בעין ימין 8 או 9 אני לא זוכרת ובעין שמאל 5.50 לפני כ-6 שנים עברתי ניתוח להוצאת גידול שפיר מהראש ומאז אני חיה עם כאבי ראש תמידיים אולם לאחרונה יש לי תופעה מוזרה שאחרי עבודה של שעתיים מול מחשב אני פשוט לא רואה יש לי הפרעות רציניות במיוחד מין נקודה צהובה שלפעמים מסתירה לי אפילו אותיות מתוך מה שאני רואה בעין שמאל שכל הזמן עוברת הלוך ושוב לפי בדיקה של רופא עיניים מבחינתו אני בסדר בקטע של הראיה אולם אני ממש נלחמת כל יום עם העיניים עלי לצייןם שאני לא יכולה לעבוד עם מולטיפוקל אבל יש לי משקפי משרד שכשעשו לי אותם היו עשר אבל עכשיו אני מרגישה נורא איתם אני נמצאת גם בטיפול של נוירולוגית שגם לא מוצאת מה לא בסדר אצלי. אני בבעיה רצינית כי אני מרגישה שהראיה שלי ממש מדרדרת הייתי רוצה לקבל הדרכה מה לעשות למי לפנות כמו כן מבקשת לקבל הדרכה איך אני יכולה להגיע לאופטמטריסט שיוכל להתאים לי משקפי מולטיפוקל שיעזרו לי להתגבר עלי הבעיה.

תודה מראש

רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמת ישי ת.ד. 458

הוספת תגובה

• רמת ישי ת.ד. 458 - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    21/03/2011

אפשר לפנות להתאמת משקפיים מחודשת לאופטמטריסט והמלצה לשמוע חוות דעת נוספת של רופא עיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו