כבר מיואש מאוד..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר מיואש מאוד..
    טומי
    21/03/2011

אני בן 20 כמעט ולפני שנתיים וחצי אחרי שהתחלתי להרגיש שהראייה שלי רק הולכת ומדרדרת ואני לא רואה טוב, עשיתי בדיקה ראייה והתחלתי להרכיב משקפיים. מספרי היה
    L-75 R-1.75 והמשקפיים היו מאוד פשוטות עד שבמשך הזמן כבר הפסקתי להרכיב אותן. באותה תקופה גם אחי התחיל להרכיב משקפיים אבל הוא קנה משקפיים באיכות ממש טובה של ארמני ולמרות שמספרו היה R-1.5 L-75 הם היו לי ממש נוחות וטובות והוא התחיל לשים עדשות אז אימצתי לו אותם. כמובן שבמשך הזמן גיליתי כי אני חייב זוג משקפיים מש עצמי ושזה לא הולך ככה..אז חזרתי לחנות שפעם רכשתי ממנה משקפיים ועשיתי בדיקה חוזרת. אחרי בדיקה מסודרת וטובה היא אמרה לי שהמספרים שלי גדלו R-2 L-1 ואני התעקשתי שהיא תהיה ממש בטוחה וכל זה כי אני קצת בעייתי ואם משהו יפריע לי והמספר לא יהיה בול זאת תהיה בעיה ואני אחזור..והנה לרוע מזלי, בעין שמאל אני עדיין רואה בעצלות ונורא קשה לי. בעין ימין שמספרה 2 אני רואה מצויין, בלי בעיות. כל היום בחנתי את עצמי וסגרתי את עין ימין כדי לראות איך עין שמאל מסתדרת לבד עם המשקף השמאלי והעין לא רואה טוב בכלל..הכיצד זה ייתכן? עם המשקפיים של הארמני אני רואה מעולה, ועם אלו החדשות שעלו לי לא מעט אני רואה פחות טוב? אני ממש כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות, זה נורא מתסכל אותי..אתה משקיע כ"כ הרבה ומקבל כ"כ מעט, ולא בכוונתי להאשים את חנות האופטיקה שאמרו לי לחזור בשנית ואם יהיה שינוי או כל דבר אחר לא אצטרך לשלם, אני פשוט מתוסכל מזה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבר מיואש מאוד..

הוספת תגובה

• כבר מיואש מאוד.. - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    21/03/2011

פנה לבדיקה חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו