עיניים אדומות ושורפות תמיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיניים אדומות ושורפות תמיד
    ערן
    22/12/2007

אני בן 31 וסובל באופן קבוע מעיניים אדומות ושורפות.משתמש בטיפות עיניים אופטריל ודקסאמיצין באופן קבוע דבר שמקל עליי במקצת. הם יש משהו או מישהו שיוכל לגרום לי לההעלמות הבעיה שלי.
    אני כבר מיואש כיוון שהייתי אצל מירב הרופאים ולהם אין תשובה לבעייתי.והאם יש קשר לכך ששמתי בגיל 17 עדשה עם חומר חיטוי בעין.
    בתודה מראש
    ערן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נסה רסטסיס

תומר
    19/09/2010

היי,
    בקש מרופא העיניים רסטסיס. התרופה במקור מיועדת להקלה במקרה של עיניים יבשות אבל עוזרת מאוד גם במקרים של עיניים אדומות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    19/09/2010

לא ניתן לייעץ בלי בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לערן

ד``ר יורם שוחט
    22/12/2007

קיימות סיבות אפשריות שונות לאודם ולצריבה. גם תנאי עבודה, תנאים סביבתיים והרכבת עדשות מגע יכולים לגרום לכך. למרות שנבדקת ע"י רופאים רבים ההמלצה היחידה שאני יכול לתת לך היא לפנות שוב לבדיקה יסודית. הרופא יצטרך גם לבדוק אם הגורמים שהזכרתי קיימים אצלך, ולייעץ לך בהתאם.

אסור בתכלית האיסור להשתמש בטיפות דקסאמיצין (או בכל תכשיר אחר המכיל סטרואידים) באופן קבוע!!!!!!!!!! שמוש למשך תקופה יכול לגרום לסיבוכים רציניים כגון קטרקט וגלאוקומה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו