מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקולר דגנרישן AMDיאיר31/03/2011
שלום לרופא התפרסם כאן מאמר של "מומחה לטיפול בראיה ברפואה הסינית," שטען ש AMD הנה בגלל חוסר בחמצן ברישתית--והציע גם שיטת טיפול שעזרה-לדבריו-ב 48 % מהמקרים !!!! 1. חוסר חמצן או שגשוג כלי דם ודליפתם ? 2. האם זו תגלית עולמית שתזכה בפרס נובל או שזו רמאות מגעילה,כי היא מתימרת לעזור ודוחה את מאמיניה מאיבחון בזמן ומטיפול שיכול לעצור את התהליך הבעיתי או אף ,אולי, לשפרו במעט . הייתי מצפה מרופא עינים שישתדל למנוע מאמרים מרמים היוצרים אשליה --ובאותו פורום של רופאים רציניים !!! אשמח לשמוע את דעתכם בתודה יאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבנת הנקרא
פני01/04/2011אני מציעה לך לקרוא שוב את הכתבה. מדבריך ניתן להסיק שלא הבנת נכון את מה שכתוב בכתבה. ידוע שאסכמיה היא אחד הגורמים להתדרדרות המחלה ולגבי המחקר אין טענה שהושג ריפוי למחלה אלא שנראה שיפור בראיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAMD - דיקור סיני
אולה04/04/2011רציתי לדעת האם מישהו עבר טיפול זה או לקבל כל חוות דעת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשגשוג כל-דם
שיר04/04/2011שלום, לפי המידע שיש במאמרים רבים, אכן חוסר בחמצן הוא אחד הגורמים המרכזיים לשגשוג כלי-דם פתולוגיים ודליפתם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקולר דגנרישן AMD - תגובה
ד''ר יובל דומניץ05/04/2011לא בורו עד הסוף הסיבה ל AMD אבל לבטח הסיבה העיקרית לא חוסר חמצן. לא הייתי בונה על רפואה סינית כפיתרון לבעיות עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואה סינית ו AMD
יובל דומניץ05/04/2011אין לי מידע על שיפור שניתן להשגה ב האטה או שיפור מצב ראייה של חולי AMD באמצעות רפואה סינית כפי שכתוב במאמר המצוין . אבל כל אפשרות טיפולית שיכולה לעזור למטופל ולשפר את ראייתו ואת התקדמות המחלה מבורכת. אחד האספקטים של המחלה הוא נובע מחוסר חמצן על רקע שונה שגורם לשגשוג המחלה ואם ניתן לבלום תהליך זה הרי זה מצוין. אני אישית לא ראיתי תוצאות טיפולים אך אם הם עוזרים מה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?