דלקת עפעפיים כרונית- דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה!

לירון
    10/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת עפעפיים כרונית- דחוף!!
    לירון
    09/04/2011

שלום
    אני בת 28 סובלת מדלקת עפעפיים כרונית כבר כשנה וחצי. החלפתי כבר 4 רופאים ומליון סוגי טיפות סטרואידיות, אנטיהיסטמינים ונוגדי אלרגיה ללא הועיל. הרופא האחרון נתן לי דוקסילין לחודש וחצי מה ששיפר קצת אך לא לגמרי וגם ג'ל אנטיביוטי. הפסקתי עם הדוקסילין ואני עובדת עצות.
    האם כדאי לי ללכת למחלקת עיניים בבית חולים כדיי שיעשו לי תרבית (מעולם לא עשו לי) או לפנות למומחה פרטי?
    האם תוכלו להמליץ על מומחה למחלות עיניים באיזור המרכז או ירושלים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת עפעפיים כרונית- דחוף!! - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    09/04/2011

שלום לירון,

חלק חשוב מאד בטיפול בדלקת עפעפיים הוא חימום מקומי והקפדה על היגיינה של העפעפיים. טיפול תרופתי בלבד, ללא הצעדים הנוספים, פחות אפקטיבי.

אם בעייתך לא נפתרה עד כה, יש מקום לפנות לרופא נוסף (בכל מסגרת שתבחרי).

אין אפשרות להמליץ על רופאים במסגרת הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי החימום

לירון
    09/04/2011

תודה על התשובה המהירה
    חימום זה משהו שלא עשיתי.
    האם אתה ממליץ על חימום עם קומפרס מים בלבד או עם תה?
    כמה פעמים ביום מומלץ לנקות ולחמם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי החימום - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    09/04/2011

אפשר עם מגבת קטנה טבולה במים חמים, או באמצעות משהו יבש (מהסוג של הכריות עם הגרגרים שמחממים במיקרוגל). לתה עצמו אין כל תפקיד. מבצעים את החימום 2-3 פעמים ביום למשך כ-5 דקות בכל פעם, עם מסז' עדין מאד של העפעפיים (לא להפעיל לחץ על גלגל העין). לאחר החימום יש לנקות באופן יסודי את ההפרשות משולי העפעפיים האמצעות תכשיר יעודי לניקוי עפעפיים כגון eyecare.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו