מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה רבה!
לירון10/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת עפעפיים כרונית- דחוף!!לירון09/04/2011
שלום
אני בת 28 סובלת מדלקת עפעפיים כרונית כבר כשנה וחצי. החלפתי כבר 4 רופאים ומליון סוגי טיפות סטרואידיות, אנטיהיסטמינים ונוגדי אלרגיה ללא הועיל. הרופא האחרון נתן לי דוקסילין לחודש וחצי מה ששיפר קצת אך לא לגמרי וגם ג'ל אנטיביוטי. הפסקתי עם הדוקסילין ואני עובדת עצות.
האם כדאי לי ללכת למחלקת עיניים בבית חולים כדיי שיעשו לי תרבית (מעולם לא עשו לי) או לפנות למומחה פרטי?
האם תוכלו להמליץ על מומחה למחלות עיניים באיזור המרכז או ירושלים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת עפעפיים כרונית- דחוף!! - תגובה
ד``ר יורם שוחט09/04/2011שלום לירון,
חלק חשוב מאד בטיפול בדלקת עפעפיים הוא חימום מקומי והקפדה על היגיינה של העפעפיים. טיפול תרופתי בלבד, ללא הצעדים הנוספים, פחות אפקטיבי.
אם בעייתך לא נפתרה עד כה, יש מקום לפנות לרופא נוסף (בכל מסגרת שתבחרי).
אין אפשרות להמליץ על רופאים במסגרת הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי החימום
לירון09/04/2011תודה על התשובה המהירה
חימום זה משהו שלא עשיתי.
האם אתה ממליץ על חימום עם קומפרס מים בלבד או עם תה?
כמה פעמים ביום מומלץ לנקות ולחמם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי החימום - תגובה
ד``ר יורם שוחט09/04/2011אפשר עם מגבת קטנה טבולה במים חמים, או באמצעות משהו יבש (מהסוג של הכריות עם הגרגרים שמחממים במיקרוגל). לתה עצמו אין כל תפקיד. מבצעים את החימום 2-3 פעמים ביום למשך כ-5 דקות בכל פעם, עם מסז' עדין מאד של העפעפיים (לא להפעיל לחץ על גלגל העין). לאחר החימום יש לנקות באופן יסודי את ההפרשות משולי העפעפיים האמצעות תכשיר יעודי לניקוי עפעפיים כגון eyecare.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?