דלקת הלחמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת הלחמית
    לימור
    11/04/2011

היי,
    אני סובלת מדלקת הלחמית (אביבית) כבר כ7 שנים,
    השבוע בדיוק התחילו לי כל התופעות מחדש לאחר שבחורף הם נרגעו... בקיץ ניסיתי את כל הטיפות האפשריות כולל סטרואידים שעוזרים רק לטווח השימוש ומיד אחר כך הכל חוזר. אי אפשר לסבול את השמש, את הלחות, את האבק ואת העייפות...
    בשנתיים האחרונות נוספו לי תסמינים נוספים - התנפחויות של העיניים (לא העפעפיים בלבד אלא ממש כל האזור) עד למצב שנאי לא יכולה לפקוח אותן ממש כמו בלון. כמובן שכל היום נהרס לי בעקבות כך אם זה בעבודה או בכל תכנון אחר כי לוקח לזה יום שלם לעבור. בבדיקות נראה כי הלחץ תוך עיני עולה ל-21 בערך כשזה קורה. יש לי כמה שאלות:
    1. אני חושבת שהסיבה העיקרית להחמרה במצב היא שאני משפשפת ומגרדת את העיניים בלילה תוך כדי שינה ואני לא מודעת לזה. ניסיתי לשים אופטילסט לפני השינה אבל זה לא עוזר. מה אפשר לעשות בשביל לא לגרד בלילה??
    2. האם זה נכון שכל הנושא קשור להורמונים (הרבה רופאים אמרו לי שזה אמור לעבור מתישהו לצערי אני כבר בת 21 ומגיל 14 המצב אותו דבר ואפילו החמיר)
    3. אם יש עוד מידע שתוכל לתת לי על הנושא אני אשמח לשמוע!

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת הלחמית

הוספת תגובה

• דלקת הלחמית - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    13/04/2011

לא ניתן לענות ללא בדיקה. על פי הממצאים בבדיקה אפשר יהיה להמליץ על טיפול.
    אם הסיבה היא אלרגיה ואין תגובה מספקת לטיפול מקומי יהיה אולי מקום לשקול טיפול בכדורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו