דקסאמיצין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקסאמיצין
    איילה
    15/04/2011

ד"ר שלום רב,
    בשנה וחצי האחרונות סבלתי מאלרגיה כתוצאה משימוש בעדשות רכות. האלרגיה המשיכה הרבה מאוד חודשים שהפסקתי להרכיב עדשות. ב10 חודשים האחרונים טופלתי בתחילה ב טיפות FML שלא עזרו. אחרי כ- 4 חודשים ניתנו לי ע"י רופא אחר (כיוון שהרופא שלי היה בחופש פניתי למחליף) טיפות פרד פורטה והאלרגיה עברה לחלוטין. נמנעתי מהרכבת עדשות ורק לאחר אישור הרופא, שהכל תקין חזרתי להרכיב עדשות, אך הפעם עדשות קשות. כעבור שבועיים מתחילת ההרכבה הרגשתי גרד ואדמומיות בעין וכאב קל. מיד פניתי לרופא המחליף, כיוון ששוב הרופא הקבוע בחופש (הרופא שרשם לי פרד פורטה) והוא אמר שזה לא אלרגיה אלא דלקת עיניים קלה ורשם לי דקסאמיצין 3 פעמים ביום לשבוע. זו הפעם ה-3 ב10 חודשים האחרונים שאני מטופלת בטיפות סטרואידיות והפעם אני כבר חוששת להשתמש בהם. הרופא עיניים הקבוע שלי ממש מזהיר משימוש בטיפות סטרואידיות ואף נדהם שהרופא המחליף רשם לי בעבר פרד פורטה- סטרואידים כה חזקים. אולם הוא בחופש ואני עם דלקת ואין לי את מי לשאול . האם בטוח להשתמש בטיפות בתדירות כה צפופה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקסאמיצין

הוספת תגובה

• דקסאמיצין - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    16/04/2011

צריך להיות במעקב לחצים וכן יש סטרואידים שלא מעלים לחץ ולא פוגעים בפנים העינים. צריך לבדוק קלינית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו