מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד"ר שוחט,
איל כהן15/08/2011אכן נעשתה אתמול בדיקה אצל רופא עיניים אחר ואת תשובתי נתתי במיכתב הקודם שאכן נעשתה בדיקה והנה תוצאות הבדיקה מאתמול לאחר 24 יום מקבלת הטיפות...
אני מעתיק את מכתב הרופא מאתמול:
"בבדיקה רואה 6/6 בעין ימין, 6/24 בעין שמאל בלי תיקון אופטי. רואה 6/6 בכל עין עם תיקון אופטי בצד שמאל בלבד. קרניות שקופות, לשכות קדמיות שקטות, אישון עגול חופשי מגיב, פונדוס תקין, דיסקיות גבולות ברורים מקולות שמורות היקף תקין, תנועות עיניים תקינות."
זוהי תוצאת הבדיקה.
אני חוזר, ראיתי 6/6 ב-2 העיניים לפני חודש (לפני הטיפות).
היתכן שהיתה לי רגישות יתר לטיפות שהרחיבו את אישוני בצד שמאל? (האישון חזר לגודלו התקין) אבל הראיה של 6/6 השתבשה מעט.
מה עושים בלי לשים משקפיים או ניתוח? זה ממש מצער כל הסיפור הזה.
תודה ד"ר שוחט, ממתין לתשובה.
איל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר שוחט, - תגובה
ד``ר יורם שוחט16/08/2011שלום אלי,
טיפות להרחבת האישון לא אמורות להשפיע על מספר המשקפיים. כל בדיקת עיניים יסודית כוללת הרחבת אישונים, כלומר מדובר בפעולה שכיחה מאד המתבצעת על ידי כל רופאי העיניים.
ללא קשר, כדי לענות על השאלה חסרים נתונים כגון המספר, אורך העיניים, בדיקה מדוקדת של העדשות ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזר על שאלתי...
איל כהן16/08/2011שלום, שמי איל ולא אלי ולא ענית על שאלתי... אין לי עדשות ואין לי מיספר...
ראה בבקשה את 2 מיכתבי הקודמים וענה על שאלותי בבקשה. תודה רבה.
איל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזר על שאלתי... - תגובה
ד``ר יורם שוחט17/08/20111. כשהרופא שלך מציין שעם תיקון אופטי בעין שמאל אתה מגיע ל-6/6 הכוונה היא שאתה זקוק למספר כלשהו בעין זו כדי לראות טוב.
2. כשציינתי שיש צורך בבדיקה מדוקדקת של העדשות הכוונה היא לעדשה הטבעית בעין ולא עדשת משקפיים או עדשת מגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חוזר שוב על שאלתי...
איל כהן17/08/2011לפני הטיפול בטיפות עיניים להרחבת האישון בעין שמאל ראיתי 6/6 באותה עין.
מאז הושמה לי הטיפה השורפת ללא הצורך לפני חודש, ראייתי של 6/6 לא חזרה אלי וירדה ל-6/25 בעין שמאל. האם עיני היתה רגישה לטיפות? איך יתכן שבדיוק לאחר הטיפות ראייתי נפגמה? פוקס? כך טוען הרופא הבודק...
לא רוצה, לא משקפיים ולא עדשות.
מה עושים???
תודה, איל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות עיניים להרחבת האישוניםחני24/04/2011
האם טיפות להרחבת האישונים משפיעה לרעה על העיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות עיניים להרחבת האישונים - תגובה
ד''ר יובל דומניץ24/04/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראייתי ניזוקה לאחר טיפת עיניים
איל כהן14/08/2011שלום, אני בן 40 בריא וניראה 10 שנים פחות. ראייתי היתה מצויינת 6/6 בשתי העיניים. לפני כ-4 שבועות ניכנס לי גוף זר לעין השמאלית. הגעתי לחדר מיון ב"הילל יפה" בחדרה ושם הוציאו לי את הגוף זר, לאחר מכן הרופא עיניים שם לי טיפה אחת "שורפת" שהרחיבה לי את האישון במשך שישה ימים! כמובן שראיתי מטושטש באותה עין. כמה ימים לאחר מכן האישון חזר לקדמותו לגודלו הטיבעי. ועד היום ראייתי הטובה לא חזרה לקדמותה! ראייתי באותה עין נהפכה לכהה מאז שמו לי את טיפות העיניים המוזרות. היום בדקתי את ראייתי אצל רופא עיניים ולרוע מזלי אכן כך, ראייתי באותה עין נהפכה ל-6/25 ובעין השניה שלא קיבלה מהטיפה המרה הראיה עדיין 6/6. הרופא אמר שקשה לו להאמין שהראיה נפגמה מהטיפול בטיפות אלא פיתאום "ביגלל הגיל" ירד כושר הראיה... כמובן שאני לא קונה את ה"פוקס" הזה כי שוב, ראייתי היתה מצויינת ב-2 העיניים בשווה (6/6) עד לאותם טיפות מוזרות להרחבת האישונים. יש לי גם אסמכתא לבדיקת עיניים (6/6) ב-2 העיניים משנה שעברה מבקשת רישיון באוסטרליה.
נאמר לי שאין מה לעשות, אלא להרכיב משקפיים. כמובן שזה מאוד מצער וללכת לתביעות ולמשפטים אין לי כוח. אני ממש מלא צער וחוסר אונים. מה לעשות בבקשה?...
תודה רבה - איל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראייתי ניזוקה לאחר טיפת עיניים - תגובה
ד``ר יורם שוחט15/08/2011לא ניתן לענות ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?