מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עיניתאורית02/05/2011
היי לכם,לפני 8 שנים במקום עבודתי קיבלתי בטעות מכה ממטאטא בעין מעובדת שניקתה, מטאטא עץ,חצי שעה לא יכולתי לפתוח את העין ואחר כך היה לי צריבה בעין ולא התייחסתי,אחרי חודש וחצי בערך המשיך לי הצריבה בעין,והלכתי להבדק אצל רופאה שאמרה שיש לי שריטה בקרנית,הביאה לי משחה ואחרי שבוע ששמתי אותה הופיע לי זבובונים בעין שמאל, האם זה ייתכן כי זה בגלל המשחה שהיא הביאה לי?? כי זה ממש מוזר כמעט חודש וחצי סחבתי את השריטה ולא היה לי כלום עד שהשתמשתי במשחה, האם ייתכן???
ועכשיו לפני שנתים פתאום הופיע לי כמו ענן כזה בעין וראיה לא חלקה מה זה יכול להיות?? עשיתי בדיקות אצל רופא עיניים בקופת חולים והוא אומר לי שהכל בסדר. יכול להיות שיש בעיה מעבר????
אשמח אם תמליצו לי על רופא אשר אני אוכל לפנות אליו
תודה מראש וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה עינית - תגובה
ד''ר יובל דומניץ03/05/2011את חייבת בדיקת עיניים כולל הרחבת אישונים מיידית. התופעות שיש לך לא קשורות למשחה וטיפות שאת מקבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יובל
אורית03/05/2011עשיתי בדיקה אצל רופא עיניים והרחבת אישונים והוא אומר שהכל בסדר!! עשיתי אפילו כמה פעמים,רק גילו שיש לי יובש קל,אני לא יודעת למי לפנות יותר, אשמח על המלצה לרופא עיניים מומחה ומה זה יכול להיות?? איזה בדיקות אני צריכה לבקש מרופא העיניים שלי? הוא אומר שהכל בסדר ופותר אותי בזה,אני אובדת עצות אשמח לתשובה.....ותודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?