בעיה עינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עינית
    אורית
    02/05/2011

היי לכם,לפני 8 שנים במקום עבודתי קיבלתי בטעות מכה ממטאטא בעין מעובדת שניקתה, מטאטא עץ,חצי שעה לא יכולתי לפתוח את העין ואחר כך היה לי צריבה בעין ולא התייחסתי,אחרי חודש וחצי בערך המשיך לי הצריבה בעין,והלכתי להבדק אצל רופאה שאמרה שיש לי שריטה בקרנית,הביאה לי משחה ואחרי שבוע ששמתי אותה הופיע לי זבובונים בעין שמאל, האם זה ייתכן כי זה בגלל המשחה שהיא הביאה לי?? כי זה ממש מוזר כמעט חודש וחצי סחבתי את השריטה ולא היה לי כלום עד שהשתמשתי במשחה, האם ייתכן???
    ועכשיו לפני שנתים פתאום הופיע לי כמו ענן כזה בעין וראיה לא חלקה מה זה יכול להיות?? עשיתי בדיקות אצל רופא עיניים בקופת חולים והוא אומר לי שהכל בסדר. יכול להיות שיש בעיה מעבר????
    אשמח אם תמליצו לי על רופא אשר אני אוכל לפנות אליו
    תודה מראש וערב טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עינית

הוספת תגובה

• בעיה עינית - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    03/05/2011

את חייבת בדיקת עיניים כולל הרחבת אישונים מיידית. התופעות שיש לך לא קשורות למשחה וטיפות שאת מקבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יובל

אורית
    03/05/2011

עשיתי בדיקה אצל רופא עיניים והרחבת אישונים והוא אומר שהכל בסדר!! עשיתי אפילו כמה פעמים,רק גילו שיש לי יובש קל,אני לא יודעת למי לפנות יותר, אשמח על המלצה לרופא עיניים מומחה ומה זה יכול להיות?? איזה בדיקות אני צריכה לבקש מרופא העיניים שלי? הוא אומר שהכל בסדר ופותר אותי בזה,אני אובדת עצות אשמח לתשובה.....ותודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו