מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בצקת בקרנית העין עקב שימוש בעדשותmichal16/05/2011
היי
אני בת 30ת משתמשת בעדשות מגע למעלה מ 10 שנים ללא דלקות מיוחדות וכו'. רוןב השנים הייתי עם רכות קבועות, שנה וחצי אחרונות רכות חודשיות.
לפני שבועיים התעוררתי כשאני בקושי רואה בעין 1, בבי"ח כרמל איבחנו בצקת בקרנית העין, הראיה חזרה אחרי 24 שעות ואני עדיין מטופלת בטיפות ומשחה בהוראת רופא קרנית העין.
הרופאים שבדקו אותי (3) לאידוע לומר בוודאות המ הסיבה אבל העירו שזה קורה הרבה כתוצאה מעדשות מגע בגלל המחסור בחמצן לעין.
אני מאמינה ומקווה שהבצקת תיעלם, השאלה היא מה הלאה, המקרה גורם לי לתהות כמה עדשות מגע באמת מסוכנות ? מה הסבירות שבצקת בקרנית תגרום לאיבוד ראיה וכמה שכיח זה בכלל כתוצאה מעדשות מגע ? אני אחת שמעולם לא חשבה לעשות ניתוח הורדת משקפיים מהפחד של השבריר אחוז שמשהו ישתבש אבל לא חשבתי לוותר על עדשות מגע :(
אשמח לשמוע דיעות מנסיונכם הרפואי
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת בקרנית העין עקב שימוש בעדשות - תגובה
ד''ר יובל דומניץ17/05/2011יש סיכון עם עדשות מגע לזיהום בעיניים אבצס בקרנית ואף פגיעה לא הפיכה לקרנית. ממליץ מאוד לא לישון עם עדשות. ממליץ לשקול ניתוח הסרת משקפיים כתחליף . את מוזמנת ליצור קשר איתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?