מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליה מדאגה בקוצר ראיהס28/05/2011
שלום רב!
אני בת 42 עם קוצר ראיה כבר למעלה מ35 שנים. בשנים האחרונות המספר היה יציב וקבוע: סביב המס' 8. ב1/2 שנה האחרונה המס' התחיל לעלות בעין אחת בקצב של כ 2 מספרים. עברתי בדיקה מקיפה תוך הרחבת אישונים ועושה רושם שהכל תקין. אני מאוד מודאגת. מה עלי לעשות? האם יש בדיקה נוספת שעלי לעבור? מומחה מסוים?. בעבר ניסיתי לבחון אפשרות לניתוח ליזר בכמה מקומות ונאמר לי שהניתוח הרגיל לא מתאים לי בגלל המס' הגבוה ויתאים לי רק ניתוח שפחות שגרתי לעשות , לפיכך דחיתי את האפשרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה מדאגה בקוצר ראיה - תגובה
ד''ר יובל דומניץ29/05/2011לפנות לבדיקת עיניים נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו בדיקות נוספות נדרשות? אותן בדי
סד29/05/2011אילו בדיקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה מדאגה בקוצר ראיה - תגובה
ד``ר יורם שוחט29/05/2011סיבה שכיחה לעליה בקוצר הראיה בגילך היא התפתחות ירוד של גרעין העדשה (קטרקט נוקלארי). פני לבדיקה ובקשי מהרופא להתייחס ספציפית לאפשרות זו.
אפשרות פחות שכיחה היא שינויים בקימור הקרנית. שינויים כאלה יתגלו בבדיקה של מיפוי הקרנית.
ללא קשר למספר הגבוה, אין לבצע ניתוח לייזר או כל ניתוח אחר להסרת משקפיים כשהמספרים משתנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
סד29/05/2011הרופא שלל הופעת קטארקט.
האם עלי לבקש מיפוי קרנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
ד``ר יורם שוחט29/05/2011קטרקט נוקלארי לפעמים קשה לאבחון, בעיקר בשלבים המוקדמים, כי לא מדובר בעכירויות בעדשה אלא בשינוי הגוון. פני לרופא שמתמחה בניתוחי קטרקט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?