כאב עין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב עין
    יגאל
    31/05/2011

שלום

אובחנתי לפני מספר שנים כחולה באיריטיס, כאשר ישנן התפרצויות אחת לשנה-שנה וחצי. (בבדיקות אין הגברת לחץ תוך עיני).
    בשנה וחצי האחרונים סבלתי פעמיים מכאבים ותופעות של האיריטיס, אבל במספר בדיקות ביקורת אצל הרופא, לא נראתה המחלה פעילה אלא רק דלקת חיצונית ולכן ניתנו טיפות ע"מ למנוע את התפרצותה. (יש לציין כי התופעות היו דומות מאודוזהות לאלו שיש בעת התפרצות).
    אתמול אחה"צ התחיל כאב לא חזק בעין, כאשר הכאב הוא לרוב בנגיעה בעין ומורגש גם כאב בכל ארובת העין. (עדיין לא הייתי אצל הרופא - הכאבים כמעט נעלמו).

רציתי לדעת, האם יתכן כי כאב עין כזה (הדומה לכאבים בעת התפרצות האיריטיס) יכולים להיגרם מעצבים ומתח ? כי הדבר היחיד שאני זוכר שקרה ביומיים האחרונים, טרם תחילת הכאבים הוא שהתעצבנתי (ענייני עבודה, משפחה וכו').

מזה זמן די רב אני סובל מבעיה בחניכיים העליונים (באותו הצד), מדובר בשם שנשברה בעבר ועם הזמן שקעה בתוך החניכיים (החלק הנותר ממנה) - האם יתכן כי הכאבים בעין הזהים לאיריטיס, יכולים להגרם מבעיה זו ?

במידה והתשובות חיוביות, האם ישנה דרך כלשהיא לוודא שאכן הכאבים הם על רקע שתי הבעיות שציינתי ?

אודה על תשובה בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב עין

הוספת תגובה

• כאב עין - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    01/06/2011

לא ניתן לענות ללא בדיקה.
    מכיוון שהופיע כאב חדש, עליך לפנות לרופא העיניים בדחיפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו