פריחה בעור הפנים שנעלמת וחוזרת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה בעור הפנים שנעלמת וחוזרת...
    יובלי
    07/01/2008

שלום רב,
    ביתי בת החודש וחצי, סובלת מזה כשבוע מפצעים קטנים ואדומים בעור, וקילוף בגבות ומאחורי האוזניים, אני משתמשת בסבון-שמן אמול באמבטיה במקום תחליבי סבון שונים בהמלצת טיפת חלב. ידוע לי כי תופעה זו היא מוכרת וידועה אצל תינוקות שרק נולדו וכי זה כתוצאה מהורמונים של האם שנארו עדיין את התינוק, אך מה שמדאיג אותי זה, שהפצעים האדומים מופיעים ונעלמים במשך היום, לדוגמא בבוקר היא קמה בלי הפצעים והאודם בפנים ולאחר כמה שעות זה שוב מופיע ושוב נעלם, וככה במשך היום...
    חשבתי שאולי זה כתוצאה מאלרגיה למשהו שהיא נוגעת בו, האם זה ייתכן? מה ניתן לעשות על מנת למנוע את הפצעים הללו? והאודם בעור?
    תודה רבה והמשך יום נעים.
    אמא של יובלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פריחה

ד''ר מוטי חיימי
    09/01/2008

שלום יובלי,
    לפי התיאור כנראה מדובר בסבוראיק דרמטיטיס.ייתכן ויש גם מרכיב של אטופיק דרמטיטיס ( פריחה עם יובש בעור)
    כמובן שרצוי לבדוק ולראות את הילדה.
    ישנן כל מיני משחות ותחליבים שניתן לשים (החל מסבוקלם, אקסרה, אטופיקלייר, ועוד).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו