אנפמיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנפמיל
    טלי
    11/01/2008

שלום רב,

בתי בת שנה, ניזונה מאנפמיל. כל מה שניסתי כדי להחליף לא עזר. ניסיתי גם מטרנה וגם סימילאק בכל הטעמים הקיימים בשוק ולא עזר לי כלום. היא זורקת את הבקבוק על הרצפה וצורחת ומוכנה גם ללכת לישון רעבה. לא מעניין אותה כלום.

מה לעשות? האם להשאיר אותה על אנפמיל או בכל זאת להתעקש ולתת לה לישון בלי לאכול?....

יש לציין שהמצב מאוד מייאש. לי אישית לא אכפת להשאיר על אנפמיל אך הרופאה ההתפתחותית ביקשה ממני להעביר אותה למזון אחר בעבקבות זה שהיא מפתחת לאט..רק לפני שבועיים התיישבה לבד ונעמדה רק לפני כשבוע. עדיין לא מחזיקה בקבוק לבד וכו'...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנפמיל

הוספת תגובה

• החלפת כלכלה

ד''ר מוטי חיימי
    14/01/2008

שלום טלי.
    ראשית -אני מניח שהתחלת את האנפמיל מאחר והיו פליטות וכד'. אם כעת המצב השתפר- אכן ניתן לעבור למזון אחר.
    דבר שני- אין בהכרח קשר בין ההתפתחות לבין שינוי המזון. גם באנפמיל יש את כל הדברים הדרושים.
    אני הייתי ממשיך לנסות להעביר לאוכל אחר ולהוסיף כמובן אוכל רגיל -ירקות, פירות, עוף וכד'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו